Food,  Review

Lombardia: ginger blast

Nu de herfst er is en de winter voor de deur staat. Weten we allemaal wat dat betekend… Bye bye zon en hallo aan de korte en koude dagen… Ik ben er geen fan van, want tijdens deze periode wordt je vaak ziek en heb je af en toe nood aan een energie boost. Of in mijn geval kan ik die energie boost wel elke dag gebruiken… Dus onlangs ben ik gestart met het drinken van verschillende ginger blasts. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik ga je alles uitleggen… Een ginger blast is een mix van Filipijnse, Hawaiiaanse en Indische top gemberextracten. Deze blend moet je helpen om je meer energie te geven en om fysieke en mentale topprestaties neer te zetten. Maar dit is nog niet alles… Want ginger blast werkt ook ontgiftend dus het is de ideale detox! Ben je benieuwd wat ik er van vindt? Want ik had 4 smaakjes om uit te proberen en ik heb elke dag 1 of zelfs 2 glazen thee gedronken met ginger blast in opgelost.

Ginger blast?

Nog eventjes een beetje informatie… Ginger blast is een van de nieuwste producten van Lombardia. De ginger blends zijn gemaakt van gember uit zijn puurste vorm met eventueel nog andere goede ingrediënten. Dus het poeder wordt vervaardigd op basis van duurzame geteelde gember, die geoogst wordt op het moment dat de plant veel gingerol en zingibain bevat. Hierdoor zijn deze blends één van de krachtigste ginger blends dat er bestaan. Het gaat onder andere vermoeidheid tegen en zorgt voor een energie boost. Dus perfect om elke dag een cupje te drinken. Als je geen fan bent van gember smaak bestaan er ook nog andere blends waarbij je de gember minder hard doorsmaakt. In totaal zijn er 4 verschillende blends.

Hoe gebruiken?

Je kan deze poeders gebruiken om bv. gerechten op smaak te brengen of je kan het in een cocktail vermengen. Maar hoe ik hetzelf vooral gebruik, is in mijn warme of koude drank. Gewoon als thee meestal. In het begin is het wel even uitzoeken hoe krachtig je de smaak wil. Meestal gebruik ik zelf een halve koffielepel of wanneer het wat meer mag door smaken een hele.Of zelfs soms meer… 😉
 
Ginger blast 01
Deze bestaan uit de volle 100% uit gemberextract. Het is een heel krachtig poeder, dat de gember liefhebbers geweldig gaan vinden!
Deze moet je extra energie geven, meer weerstand en de stress verminderen. Het is een zeer krachtig gember poeder. Ik ben zelf dol op de smaak van gember, dus deze is mijn persoonlijke favoriet!
Ginger blast 02
Deze is een combinatie van matcha, gember en citroen. Deze blend moet je veel energie geven, waarmee je een volledige dag kan doorkomen/overleven. Het is een perfecte combinatie voor wanneer je last hebt van spanningen, stress en vermoeidheid. Het is een wat subtielere smaak waarvan je de gember minder hard proeft maar je moet wel fan zijn van matcha.
Ginger blast 03
Bestaat uit gember en citroen. Dit moet dipjes, irritaties en humeurschommelingen tegen gaan. Dus het perfecte drankje tijdens die maandelijkse periode. 😉 Deze vind ik zelf ook een hele goede, een lekkere combinatie van gember en citroen dat niet te overheerst is.
Ginger blast 04
Deze laatste is een mengeling van tijm, gember en salie. Als je tekenen begint te krijgen van griep of keelpijn, moet dit een oppepper geven aan jouw immuunsysteem. Dus voor de winter om je gezondheid te boosten is dit het perfecte drankje. Ook wanneer je, je voelt ziek worden moet het je sneller beter maken of zorgen dat het niet erger wordt. Deze lijkt me persoonlijk niet echt iets voor dagelijks in mijn warm water op te lossen… Maar meer voor bij gerechten toe te voegen. Of, om mijn gezondheid te boosten wil ik het nu wel eens drinken, maar deze heeft daarvoor niet mijn voorkeur. Maar het werkt gelukkig wel!

Conclusie:

Ik ben mega fan van deze ginger blasts! Stuk voor stuk hebben ze hun eigen lekkere smaak. Ik als gember liefhebber ben natuurlijk verzot op de 100% gember poeder. Alle 4 de poeders hebben een andere werking, dat ze ook allemaal nakomen! Deze hebben me bv. ook geholpen om niet ziek te worden, toen mijn vriend mega ziek was. Voor de rest merk ik echt dat deze me ook meer energie geven. Ik drink nu dagelijks in de ochtend één van deze poeders en deze geven me de oppepper dat ik nodig heb! Ze geven een mega boost en ik kan zeker niet meer zonder!

Ik heb deze ontdekt ik een goodiebag, ik ben echt dankbaar hiervoor. Want ik denk dat ik deze anders nooit geprobeerd had. En dat zou echt erg zijn geweest, want voor mij zijn dit life savers geworden. Deze hebben mijn gezondheid goed vooruit geholpen & hiermee kan ik zeker de herfst en winter overleven. 😉

Prijs: een ginger blast doosje 45ml kost €17. Voor een setje met de 4 smaken is het €57.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.