Review

Livia: de oplossing tegen menstruatie pijn?

Ik geef het eerlijk toe ik haat het om mijn menstruatie te hebben… Daarom dat ik ook altijd mijn pil doorneem. En ja I know… Er zijn er dat zeggen dat dit geen kwaad kan en dan heb je natuurlijk ook degene dat zeggen dat het heel ongezond is. Het is een eeuwige discussie. Maar door de hevige pijnen neem ik toch liever het risico en neem ik mijn pil door. Want het is soms zo erg dat pijnstillers niet helpen en ik soms niet naar school kon gaan. Ik was altijd opzoek naar een oplossing maar ik heb deze nog niet gevonden. Dus hopelijk kan de livia hier verandering in brengen. Want dit is een natuurlijke manier om je van jouw menstruatie pijn te verlossen. Benieuwd wat dit toestel doet?

Starter kit:

Deze set bevat een transportdoosje, de livia elektroden, gel pads, het livia apparaat in een blauwe skin, een witte vervang skin en een usb laadkabel.

Wat is het?

Livia moet de oplossing zijn om direct jouw pijnlijke menstruatie te verlichten. Het is een klein apparaatje dat je makkelijk en discreet kan gebruiken. Aan dit kleine apparaatje sluit je de flower pads (elektroden) aan. Dan zal de livia continu, een zacht hoogfrequentie elektrisch signaal sturen. Dit signaal zorgt er voor dat de pijn prikkels dat naar de hersenen gestuurd worden, worden geblokkeerd waardoor je geen pijn meer gaat voelen.

Hoe gebruiken?

Ik raad aan om vooraf de gebruikershandleiding te lezen en de livia enkel te gebruiken waarvoor het dient. Dus om je menstruatie pijn weg te nemen! De eerste keer dat je dit gebruikt moet je het 12 uur laten opladen.

Dan is de livia klaar om jouw menstruatie pijn te bestrijden! Je plaatst de elektroden op je onderbuik of rug waar je het meeste pijn hebt, op een afstand van 10-15 cm van elkaar.

Het apparaat heeft achteraan een klep waardoor je deze makkelijk op jouw broek kan bevestigen. De aan-en uitknop werkt zeer makkelijk en met de + en – knop kan je instellen of de pulsen zachter of harder mogen zijn. Ook kan je jouw livia pimpen met andere skin. Wat ik zelf top vind, is dat je dit zeer makkelijk kan meenemen in het transportdoosje! Over de livia is echt goed nagedacht!

Stop tegen menstruatiepijn?

Je weet natuurlijk al dat dit de oplossing moet zijn tegen menstruatiepijn. Maar er is nog meer… Want tijdens de periode van de maand voelen we niet enkel pijn maar hebben we nog last van meer. En gelukkig hebben ze daar bij livia ook rekening mee gehouden want dit apparaat zorgt niet alleen maar voor het verminderen van menstruatie pijn & ongemak. Maar het moet zelfs spasmen en stemmingwisselingen verminderen en ons een verhoogt gevoel van welbehagen geven. En dat allemaal dankzij dit kleine apparaatje dat je een natuurlijke behandeling geeft! Dus je mag tijdens je periode ook bye bye zeggen tegen de pijnstillers.

Conclusie?

De livia klinkt veel belooft… Maar werkt het ook zo goed? Zoals je weet neem ik normaal mijn pil door vanwege de erge pijnen. Maar special om dit apparaat te goede te kunnen testen heb ik een pilvrije week ingelast. En damn wat was ik vergeet hoeveel pijn en krampen ik heb tijdens die periode. Dus ik was maar al te blij om dit apparaat uit te testen. Ik plaatsen de pads op mijn onderbuik waar de pijn het hevigste was… Het was de eerste keer wel eventjes testen hoe de pulsen voelde en hoe hard ik deze kon zetten. Maar van zodra ik dit doorhad was het kinderspel en kon ik de livia gewoon zijn werk laten doen. En dat heeft deze zeker gedaan! Mijn hevige krampen verdween als sneeuw voor de zon, en ik voelde me goed tijdens mijn periode. Normaal voel ik me echt down, maar dit apparaatje zorgt er echt voor dat ik amper merk dat het die periode van de maand is! Dus vanaf nu ga ik ook minder de pil doornemen, want dankzij de livia kan ik gewoon tijdens mijn menstruatie alles blijven doen! Ik had nooit gedacht dat dit zo goed zou werken!

De livia zorgt echt voor bye bye krampjes en hallo heerlijk gevoel tijdens je menstruaties! De livia een zeer goede oplossing tegen jouw pijn! Het is een prijzig toestel maar het is een natuurlijk hulpmiddel dat echt werkt.

Starter kit livia €159,99. De gel pads kan je ook nog bijbestellen voor €24.99 voor 6 en een andere kleur skin voor je livia is €14,99.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

24 Comments

 • Karlien

  oh goed dat het zo werkt joh!
  echt een wonderapparaatje lijkt het wel
  ik heb ook wel last van krampen tijdnes de periode

  liefs
  KArlien

  • MissPrettiness

   Dat vind ik wel goed dat je door de lichte pil hiervan nu geen last meer hebt!
   Het is een beetje uitzoeken want wel werkt en wat niet! 🙂

 • Jouvence

  Wat fijn dat dit zo goed werkt voor je! Zelf gebruik ik de prikpil en wordt al bijna 2 jaar niet meer ongesteld (kan volgens de huisarts ook geen kwaad).

  • MissPrettiness

   Klinkt niet slecht! Ik ga zeker eens meer info opzoeken over de prikpil, thanks voor de tip!

 • Daisy Van Dorsselaer

  Ik kende dit al via een andere blogster. Dit lijkt me een geweldig apparaatje! Ik neem zelf ook mijn pil door (3tal strips) omdat ik altijd de eerste 2 dagen heel erg last heb van hevige krampen.

  • MissPrettiness

   Ja, die eerste dagen zijn verschrikkelijk he… Maar dit werkt bij mij gelukkig heel goed!

  • MissPrettiness

   Klopt, want ik wist ook niet dat dit bestond. Maar nu ben ik echt super blij dat ik dit heb! 🙂

 • Liset

  Misschien even een zijweggetje; maar als je zoveel pijn hebt tijdens je menstruatie is dat meestal niet zo goed. Als je je er zelfs ziek door moet melden geeft het al aan dat het wat ernstiger is dan een ‘gemiddelde’ menstruatie. Ik heb namelijk endometriose en herken die klachten. Mocht je er meer van willen weten, dan kun je op mijn blog naar het kopje “Over mij” gaan, daar staat een linkje naar een artikel van mijn persoonlijke zoektocht naar de diagnose van mijn klachten. Het is in dat geval namelijk helemaal niet erg om de pil door te slikken, het is juist beter omdat elke menstruatie jouw meer klachten op kan leveren. Ik zeg niet dat jij dit hebt hoor, maar ik herken de klachten en wilde je je er toch even over informeren :). Over het apparaatje; ik ben heel benieuwd of dat bij mij zou werken. Hoe lang moet je het apparaat op je buik aansluiten om het pijnstillingseffect te krijgen? En moet je er dan telkens mee rond lopen?

  • MissPrettiness

   Bedankt voor jouw tip meid! Ik ga het zeker allemaal eens lezen op jouw blog!
   Bij mij werkte het eigenlijk al bijna direct dus na enkel minuutjes.
   Je kan er een hele dag mee rond lopen, maar je kiest dit natuurlijk zelf hoelang je het wilt gebruiken. 🙂

 • Silkeblogs

  Ik heb hier al zoveel over gelezen, en het spreekt me zeker aan! Ik heb meestal niet heel veel last van menstruatiepijn, maar soms zou dit me toch ook goed van pas komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *