Personal

Let’s shimmer with L’oréal mythic oil

Speciaal voor nieuwjaar heb ik enkele reviews voor jouw in petto over shimmer/glitter/glow producten om er met nieuwjaar heerlijk glowy uit te zien! Want we willen natuurlijk al sparkelend het nieuwe jaar in gaan! Ik koos enkel producten uit die me de moeite leken om een review over te schrijven. Eén van deze producten is van de welbekende mythic oil lijn van l’oreal een shimmering olie voor zowel je haar als jouw lichaam!

Let’s shimmer…

De verpakking vind ik prachtig! Het is een zeer stijlvolle glazen fles dat mooi staat! De olie zelf is een verzorgende olie voor huid en haar met prachtige gouden glitters in. Het is meer een product voor in de zomer te gebruiken, maar dit kan natuurlijk ook perfect in de winter voor speciale gelegenheden zoals nieuwjaar!

Hoe breng je deze shimmering olie aan?

Dit systeem is zeer handig en werkt fijn! Je moet het gewoon op je haar/lichaam sprayen. Natuurlijk vanaf ongeveer 15 cm afstand. Gebruik zeker ook niet te veel van dit product want het is en blijft een olie! En dit kan snel een vettig laagje achterlaten…

De shimmering olie op haar

Zoals hier gebeurd is… Ik had voldoende afstand en ik sprayde dit product 2 keren op mijn rechter kant. Ziet er niet goed uit he… Mijn haar zag er vettig en sliertig uit. Meh, niet wat ik wilde en hiervan had verwacht. Ik had het ook nog aan de andere kant geprobeerd met 1 spray en nog van verder weg. Maar het resultaat was jammer genoeg hetzelfde. Dus ik heb natuurlijk direct mijn haar gewassen want met zo’n lokken loop ik niet graag rond… Ik vind dit best wel jammer want ik ben dol op de mythic oil serum voor in mijn haar. Maar deze shimmering olie werkt voor mij haar jammer genoeg niet zoals het zou moeten…

De shimmering olie op het lichaam

Maar gelukkig werkt deze vele fijner en beter op mijn lichaam! Het is zeer moeilijk om de glitters te fotograferen want ze zijn heel subtiel op je huid! En daar ben ik blij om. Door dat deze zo subtiel zijn geven ze een prachtige gezonde glow aan je huid! Hieronder zie je echt dan mijn huid er heerlijk glowy uitziet! Dus gelukkig is dit product op de huid 1000x beter dan in het haar! Echt perfect om je huid te laten stralen! Ook verzorgd het ineens je huid mee! Perfect gewoon!

Resultaat?

Voor in het haar is deze olie een dikke neen. Maar voor op het lichaam vind ik het een dikke hell to the yes! Het is natuurlijk meer ideaal voor in de zomer. Maar als je met nieuwjaar een kleedje draagt kan je perfect je benen hiermee insprayen. Het geef je huid een mooie en gezonde glow! Ik ben er zeker van dat ik in de zomer deze spray zeer vaak zal gebruiken vooral op mijn benen of armen! Zeer fijn om je huid er echt schitterend te laten uitzien!

De shimmering oil van l’oréal mythic oil bevat 100ml en kost ongeveer €29.99 bij de kaper. Maar na wat opzoekingswerk ben ik deze online vele goedkoper tegengekomen met prijzen variërend tussen de €13 tot €19.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!