Beauty,  Review

LE fenty beauty: Galaxy Collection

Geef toe we zijn allemaal dol op Rihanna, make-up en glitters! Voeg dit allemaal bij elkaar en je krijgt de galaxy collectie van fenty beauty! En wauw deze collectie heeft zijn naam galaxy zeker niet gestolen! Het is een magische collectie met prachtige en speciale producten! Ik heb hiervan 2 lippenstiften en een eyeliner! Rihanna dacht let’s sparkle into the galaxy! Dus hier is ie eindelijk mijn review over de prachtige galaxy collectie van fenty beauty!

Verpakking:

Waauw, gewoon waauw! Alleen al voor de prachtige verpakking zou ik deze producten gekocht hebben! Ik vind het zelf prachtige producten waarnaar ik uren zou kunnen kijken! Dit is een heel mooie toevoeging aan mijn collectie! 😉

2 in 1 glitter release eyeliner in alien bae

Laten we beginnen met de eyeliner, deze is speciaal omdat deze 2 in 1 is. Het is zowel een eyeliner met een metallic look als een glitter eyeliner. Nu denk je waarschijnlijk huh, hoe kan dat nu? Als je deze eyeliner gewoon normaal aanbrengt krijg je een metallic look. Maar als je wacht tot deze droog is en hier dan een paar keren over wrijft, dan maakt de metallic look plaats voor de glitters! Op de swatches kan je dit zeer goed zien. Want tot mijn grote verbazing werkt dit echt!

De eyeliner heeft een mooi dun flexibel kwastje waarmee je zeer makkelijk wat dunnere maar ook dikkere lijntjes kan maken. Het is een zeer fijne eyeliner om aan te brengen.

In de verpakking zie je een beetje de metallic look maar als je goed kijkt, dan zie je bovenaan de prachtige blauwe en paarse glitter die zorgen voor de glitter line. Maar nu dat je weet dat de eyeliner super fijn is, ben je misschien wel benieuwd geworden naar het 2 in 1 resultaat?

Links zie je de eyeliner normaal dus metallic. Rechts heb ik een aantal keren over de droge eyeliner met een wattenstaafje gewreven. Zoals je ziet, is er duidelijk verschil. Links heb je de meer metallic look met hier en daar een glittertje, maar rechts na een aantal keren wrijven zie je echt duidelijk de prachtige blauwe met hier en daar paarse glitters. Deze eyeliner is echt een galaxy om naar te kijken! Ik heb de blauwe variant maar je hebt ook nog een groene en een nude gouden 2 in 1 eyeliner.

Hyper-glitz lipstick

In deze collectie zitten er zowel lipglosjes als lippenstiften. Maar persoonlijk ging mijn voorkeur naar de lippenstiften omdat deze er specialer lekken uit te zien… Je hebt vier kleuren: peach, een donkere, roze en licht roze.

Gravity

Dit is een mooie, koude fel roze kleur met een zilveren en fuchsia shimmer er in. Ik vind deze prachtig! Normaal ben ik niet echt een fan van roze kleuren maar deze vind ik geweldig! Je kan de intensiteit hier makkelijk van opbouwen naar een zacht roze kleur of eerder tot een fel roze.

Sci-fly

Dit is meer een hele diepe rood granaat kleur met ook fuchsia en rode glitter er in. Ook zo’n prachtige kleur met een mooie glans! Hiervan kan je ook perfect de intensiteit op bouwen! Oh, en iets leuk hieraan is wanneer je een paar keren met je lippen zachtjes over elkaar wrijft er nog meer glitters tevoorschijn komen! Beide lippenstiften zijn makkelijk om aan te brengen en verzorgen mijn lippen ook. Ze zijn uniek door hun prachtige verpakking en de prachtige magische glans hierin! Ze blijven redelijk ok zitten ongeveer een 4 tot 5 tal uurtjes. Niet echt super goed maar ik vind het niet erg om deze te moeten bijwerken na 4 a 5 uurtjes. Want dan zie je de magie van deze galaxy collectie terug!

Hieronder zie je ook nog eens de swatches van links naar rechts heb je: sci-fly, gravity, de glitter lijn en de metallic versie van de eyeliner. Al die shimmers zijn zo prachtig he! <3

Ik ben helemaal weg van deze galaxy collectie van fenty beauty! Het zijn magische producten! Het is een tijdelijk collectie maar ik weet wel dat ze alles genoeg in voorraad hebben. Want tja, deze collectie is zeer geliefd en ik snap zeker waarom! Je kan het merk van Rihanna, fenty beauty online kopen of in een sephora als je toevallig in Frankrijk of… moet zijn! Maar ik hoop stiekem nog steeds dat er een sephora komt naar België want dit zou echt make-up heaven zijn!

De prijs van 2 in 1 glitter release eyeliner is €18.95 en de hyper-glitz lipstick kost €17.95.

 

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!