Beauty,  Review

Lady speed stick in België & Nederland

Toen ik in Boedapest was verkochten ze daar de welbekende Lady Speed stick. Ik had er toen 2 gekocht. Meer kon jammer genoeg niet want ik had enkel handbagage mee… Ik had toen al een review geschreven over de Lady Speed sticks in gel variant. Ik ben er nog steeds zeer tevreden van… Er was maar één nadeel… Lady Speed stick is moeilijk verkrijgbaar in Nederland en België… Maar onlangs kreeg ik een zeer leuk mailtje van de webshop: exclusively. Hierop verkopen ze namelijk vele varianten van de Lady Speed stick. En het beste komt nog ze verzenden naar Nederland en België. *Ja, nu mag je een vreugdedansje doen. ;)* Ik mocht van hun enkele deo’s uitproberen. Ik zei dat ze vrij waren met welke dat ze naar me opstuurden. Ik kreeg 2 deo’s binnen in stick vorm om te testen. Maar nu komt het leuke ik ga namelijk ook 2 deo’s weggeven! Een gel en stick lady speed stick! Dus lees zeker verder om te weten te komen wat je moet doen om deze te winnen!

Ik was al fan van de gel variant omdat dit ook makkelijk was om aan te brengen. Maar ik ben nu ook helemaal weg van deze stick variant. Het is heel handig en werkt ook zeer goed. Het bied heel de dag bescherming en de deo’s hebben stuk voor stuk een heerlijke geur.

Wild freesia

Dit is een heerlijk bloemige deo dat frist ruikt. Deze doet me gelijk aan de zomer denken, dus tijdens dat seizoen lijkt me dit een heerlijke deo! Deze ruikt echt heerlijk bloemig zonder te overheersend te zijn!

Shower fresh

De geur shower fresh is zeker mijn favoriete! Het is een lekker frisse en zeer vrouwelijke geur! Ik snap zeker waarom dit één van de best verkocht is! Want oh, die geur zo goed!

Conclusie?

Ik ben zelfs nog meer fan geworden van Lady speed stick! Deze sticks werken echt geweldig en beschermen je gedurende heel de dag. Ook zijn de geuren hiervan gewoon heerlijk! Dus lady speed stick is nog altijd een top deo dat je de hele dag zweetvrij houdt! Dit zijn echt mijn favoriete deo’s en ik ben blij dat ze nu ook makkelijk verkrijgbaar zijn in België!

 

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!

9 Comments

 • Evelien

  Ik vind ze zelf ook enorm fijn! Ik heb er nog een paar staan, dus ik gun een ander de prijs 🙂 Fijn dat ze nu makkelijker te kopen zijn in Nederland. Ik kocht er toen 4 in Amerika bij Walmart, en nog een hoop Secret deosticks!

 • Nikki

  Wauw wat een leuke winactie! Ik ken dit al jaren maar echt nog nooit geprobeerd! Ik zou het super graag willen uittesten! 😍

 • Kim

  Oh nostalgie! Ik kocht ze jaren geleden tijdens mijn reis naar Zuid Afrika, heb er toen ook een heel aantal ingeslagen. Tot nu vond ik ze nergens terug dus deze winactie komt als geroepen. Al moet ik dan wel winnen natuurlijk 🙈. Ik doe dus graag mee!

 • Eva Crielaard

  Leuke blog!🤗 Ik zou de Lady Speed Stick heel graag willen proberen, dus ik doe graag mee!

 • Marina Korink

  Deze ken ik nog niet . Lijkt mij een hele fijne deo!! Ik maak graag een kans om eens te testen 🍀 Misschien ook voor mijn dochter 💝🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.