Beauty,  Review

Kruidvat: koffiescrub

Koffiescrub klinkt jouw dit bekend? Mij klinkt dit vooral bekend van de diy’s. Maar al een tijdje weet ik dat het kruidvat ook koffiescrubs verkoopt. Ik was benieuwd maar toch terughoudend… Want ik haat koffie en de geur van koffie. Dus je snapt al waarom ik eerst twijfelde om deze scrub aan te schaffen. Maar ik dacht achja, laat ik het gewoon proberen misschien valt de geur wel beter mee dan gedacht. De scrub is van kruidvat eigen merk en heb je in 4 verschillende varianten. Kokos, munt, amandel en vanille. Elke scrub heeft ook een ander doel zoals bv. ontspannen of verfrissen of… Ik koos zelf voor de koffie scrub in kokos en munt.

Coffee scrub fresh mint

Je ruikt de koffie heel goed maar door de munt geeft het een frisse toets. Wanneer je deze gebruikt voel je echt dat de munt goed werkt en een verfrissend gevoel geeft aan jouw huid. Dus deze scrub gaat echt heerlijk aanvoelen in de zomer. Het laat mijn huid lekker fris aanvoelen. Ook moet je door de munt je achteraf energieker voelen. Veel heb ik hier niet van gemerkt, maar ik vond het een heerlijke verfrissende scrub. Tijdens de zomer ga ik deze zeker nog aanschaffen! Ook als je jouw vermoeid voelt, is dit echt de perfecte scrub om jezelf te verwennen en beter te gaan voelen!

Coffee scrub tropical coconut

Deze kokos scrub moet vooral een tropisch gevoel geven onder de douche. En dat doet deze zeker. Ik heb echt het gevoel dat ik mij met een heerlijke tropische scrub aan het wassen ben. Zeker een aangenaam gevoel en geur! Perfect voor degene dat dol zijn op tropische en kokos geurtjes!

Conclusie?

Ja, ik ben helemaal fan van deze heerlijke koffiescrubs! Ze zijn echt top en werken mega goed! Dus ondanks dat ik koffie haat ben ik toch fan hiervan! Want door de geuren hieraan ruik je gelukkig de koffie iets minder. Je hebt dus 4 verschillende varianten met elk een andere werking. Maar als ik een tipje mag geven… Probeer zeker de variant met munt uit! Deze is namelijk echt mega mega goed en heerlijk verfrissend! Het geeft je echt de boost die je soms nodig hebt! 😉 Maar buiten de andere geurtjes en een beetje de andere werking is het eindresultaat hetzelfde, enkel de beleving onder de douche is anders. Maar de koffiescrubs maken je huid heerlijk zacht en verzorgen deze ook. Als je ze regelmatig gebruikt moeten deze ook een verstevigende werking hebben… Dus ik ga ze naar de zomer toe zeker 1x per week gebruiken. EÊn zakje kan ik 2 tot 3x gebruiken. Ik kan deze koffiescrubs enkel aanraden, ze werken echt top!

De koffiescrubs kosten â‚Ŧ0,99 voor een zakje.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.