Review

Kneipp: world of fragrances geurstokjes & geurkaarsen

Kneipp heeft sinds vorige maand iets nieuw op de markt… De ‘world of fragrances’ helemaal geïnspireerd op de natuur. Zoals je misschien weet ben ik fan van kneipp en schreef ik al eerder bv. al over de body lotion mousse en de lekkere douche producten van Kneipp. Maar deze keer geen review over verzorgingsproducten… Maar over een geurkaars en geurstokjes. Want de world of fragrances draait helemaal rond verrassende natuurlijke geurcombinaties. Deze geuren zijn ontwikkeld in samenwerkingen met ervaren geurexperts en moeten een positief effect hebben op jouw stemming. Maar dit is nog niet alles… Want…

Deze zijn special minimalistische gemaakt met natuurlijke materialen zodat ze perfect in elk interieur passen. De geurstokjes bevatten etherische oliën en moeten gelijkmatig hun geur af geven. Je kan zelf de intensiteit van de geur bepalen door eventueel minder of meer sticks toe te voegen. In een verpakking zitten 7 sticks. Dus je kan zelf uitzoeken hoeveel sticks voor jouw het beste werkt. De geurkaarsen zijn er om een bepaalde mood te creëren op specifieke momenten. Deze zitten in een mooi glas dat je achteraf nog kan hergebruiken, het deksel hiervan is bamboe.

Ze hebben 4 verschillende geuren:

Macadamia-star anise-orange: de geur moet een gevoel van geborgenheid geven. Het is een combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel. Het moet een warme, elegante en kruidige geur zijn. Deze is enkel verkrijgbaar als geurkaars.

Sandalwood-patchouli: het is een zachte, zoete, warme en houtachtige geur dat moet zorgen voor een harmonieuze omgeving. Deze is in beide varianten verkrijgbaar dus in geurkaars en geurstokjes.

Lavender: zorgt vooral voor rust en ontspanning, het is een bloemig en kruidige geur. Verkrijgbaar als geurstokjes.

Vetiver-mandarin: dit is een zonnige frisse, fruitige geur dat je vrolijk moet maken. Deze is zowel verkrijgbaar als geurkaars en geurstokjes.

Conclusie:

Zowel de kaars als geurstokjes passen inderdaad perfect in ieder interieur, het ziet er stijlvol uit. Maar natuurlijk het belangrijkste… De geur… De geurstokje dat ik heb, lavendel ruikt heerlijk naar natuurlijke lavendel en zeker niet chemisch. Gewoon een natuurlijk en ontspannende geur dat toch wel sterk aanwezig is maar alles lekker laat ruiken. De geurkaars dat ik heb is macadamia star anise orange. Deze verspreid ook een heerlijke natuurlijke geur. Je ruikt hiervan wel eerst de scherpe steranijs geur, maar gelukkig vervaagt dit snel en wordt dit subtieler. Dit is echt een lekker herfst/winter geurtje. Nog een leuk weetje… Van deze geur komt er binnenkort een hele lijn op de markt. Ik kan alvast zeggen dat de geur heerlijk is! Dus ik kan niet wachten tot die producten uitkomen… En bij zowel de geurstokjes als bij de kaars gaat heel je kamer heerlijk ruiken en deze geur blijft zeker wat hangen en is goed aanwezig.

Door de heerlijke, natuurlijke geuren en mooie stijlvolle verpakkingen zijn deze producten ook perfect om cadeau te geven. Dus misschien iets om te onthouden voor met de feestdag? Ik ga dit alvast doen. 😉

Verkrijgbaarheid & prijs:

Kneipp is verkrijgbaar bij de drogisterij zoals bv. het kruidvat, de trekpleister. En de prijzen zijn ook heel lief: de kneipp geurstokjes kosten €8,99 en de geurkaars is €7,99.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.