Review

Kneipp cherry blossom

Een merk dat mij nog nooit heeft teleurgesteld is … Kneipp! Ik ben fan van hun top producten en fijne geuren. Ze brengen ook vaak innovatieve producten op de markt, denk maar aan de mega fijne body lotion mousse. Maar buiten hun heerlijke body producten hebben ze ook bv. geurstokjes en geurkaarsen om heel jouw huis goed te laten ruiken. Ja, ik ben echt fan van alle producten dat ik tot hiertoe van kneipp heb uitgeprobeerd! Dus toen ik hun nieuwe lijn ‘cherry blossom’ zag sprong ik een gat in de lucht. Want zeg nu zelf cherry blossom klinkt heerlijk en de producten zien er lekker vrolijk en vooral lente en zomer proef uit! Ik heb de badkristallen, handcrème en de body lotion spray. Deze producten bevatten allemaal het verzorgende kersenbloesem extracten en verzachtende rijstkiemolie om de huid optimaal te voeden en beschermen…

Zoals ik eerder zei bevatten deze producten oa. kersenbloesem extracten  & rijstkiemolie. Kersenbloesem is het symbool van een nieuw begin en schoonheid. Kersenbloesem werkt kalmerend en verzorgend. Rijstkiemolie wordt gebruikt om de huid gezond te houden en te beschermen tegen veroudering. Deze olie wordt diep in de huid opgenomen en verbetert de elasticiteit van de huid. Dus deze cherry blossom lijn staat voornamelijk voor de huid optimaal te voeden en verwennen…

Cherry blossom badkristallen – €8,49

Laat ik beginnen met de badkristallen… Deze zijn gemaakt van zuivere zoutkristallen, deze kristallen zijn rijk aan mineralen. En zodra je deze in water doet komt jouw een prachtig roze bad tegemoet dat heerlijk naar kersenbloesem ruikt. Echt prachtig om te zien en ruiken. De geur werkt enorm ontspannend net zoals de werking hiervan. Ik heb wel de volledige werking niet kunnen testen aangezien ik geen bad heb… Maar in een voetenbadje voelde deze badkristallen heerlijk!

Cherry blossom body lotion spray – €9,99

Een body lotion spray is een snelle en effectieve manier om jouw huid te verzorgen. Deze spray voelt enorm licht en heerlijk aan op de huid en trekt vrijwel direct in. Door de spray flacon is het zeer makkelijk om de lotion snel en goed te verdelen. De lotion is licht maar toch goed verzorgend. Zeker ideaal voor jouw dagelijkse verzorging in de lente en zomer! Het is een fijn en snel product, sprayen en hup je bent klaar en jouw huid is heerlijk zacht en verzorgt!

Cherry blossom handcrème – €6,49

Er zijn drie dingen waaraan een goede handcrème voor mij aan moet voldoen. Dit zijn: het moet snel intrekken, goed verzorgen en de geur mag niet te overheersend zijn. En… Deze handcrème voldoet aan al mijn eisen! Ja, deze trekt snel in de huid in verzorgt mijn handen goed en ruikt heerlijk maar niet te overheersend naar kersenbloemen. Deze handcrème maakt mijn huid zacht, gezond en mooi! Ik heb hiervan ook niet veel nodig dus met deze handcrème zal je zeker een tijdje toekomen.

Conclusie:

Deze producten van Kneipp zijn heerlijk! Zeker met de lente in het vooruitzicht is zowel de werking als de kersenbloesem geur ideaal! De badkristallen heb ik enkel in een voetenbad kunnen testen maar ik ben er zeker van dat deze kristallen in een bad heerlijk ontspannend gaan zijn! De spray lotion is handig, snel en verzorgend en ook de handcrème werkt top! Dus deze cherry blossom lijn is zeker een goede toevoeging aan het kneipp assortiment!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.