Beauty,  Review

Klorane hydraterende skincare routine

Ik was hiervoor al bekend met klorane hun shampoos. Als je last hebt van een droge/schilferige hoofdhuid hebben ze er een hele fijne shampoo voor vind ik zelf. Maar hun gezichtsverzorging producten had ik nog nooit geprobeerd…. Maar hier is gelukkig verandering in gekomen, want wauw… Ik wist om eerlijk te zijn echt niet dat klorane zo’n fijne verzorgingsproducten had! Ik ga een aantal van hun producten voor jou bespreken. Het zijn vooral hydraterende producten dus echt geschikt voor (bijna) alle huidtypes. Dus laten we snel beginnen want ik ga maar liefst 6 producten reviewen.

Micellar water – 400 ml – €14

‘Dit verzachtend bloemenwater met korenbloem is speciaal samengesteld voor gevoelige ogen en contactlens dragers. Het moeten alle make-up restjes verwijderen en de huid schoon, gehydrateerd en zacht laten aanvoelen.’
Dit micellar water komt in een top verpakking dat werkt met een pomp systeem. Zelf vind ik dit super handig en goed werken. Afhankelijk van hoeveel make-up ik gedragen heb kom ik toe met 1 à 2 pompjes.

Het micellar water zelf heeft een frisse aangename geur. En het werkt aangenaam en zacht om make-up (restjes) mee te verwijderen. Het is een zacht micellar water dat de huid niet uitdroogt maar eerder verzorgt en hydrateert. Echt een toppertje dit micellar water.

Wake-up call serum – 50 ml – €27

‘Dit wake-up call serum moet de gedehydreerde en vermoeide huid onmiddellijk wakker schudden. Dit serum bevat korenbloem en plantaardig hyaluronzuur. Het moet de huid hydrateren, glad stijlen en beschermen.’

Allereerst zit dit serum in een geweldige verpakking met pomp systeem dat top werkt! Met 1 pompje heb ik direct voldoende serum voor mijn gezicht en nek. Het serum voelt heel luchtig aan en trekt goed in. Het ruikt lekker fris en voelt enorm aangenaam aan. En dit serum in combinatie met de dagcrème dat je hieronder kan terug vinden = amazing! De combinatie van de twee werkt zo goed en zorgt echt voor 24h lang een goed gehydrateerde huid. Maar ook als je het serum gebruik zonder de bijhorende dagcrème werkt het top! Het maakt de huid lekker zacht, glad en zorgt voor hydratatie! Het perfecte serum om in de ochtend te gebruiken, I love it!

Anti-fatigue roll-on – 15 ml – €16,50

‘Deze oogcontourcrème vermindert onmiddellijk de tekenen van dagelijkse vermoeidheid. Onmiddellijk lijken de ogen uitgerust zoals na een goede nachtrust. Speciaal geformuleerd voor de meest gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.’
Het speciale aan deze oog roll-on is dat de crème een licht beige kleur heeft. Ik zou het bijna durven vergelijken als een verzorgende concealer. Enkel is het meer neutraal en minder dekkend dan een concealer. Maar door de kleur hierin merk je wel dat vermoeidheid wat meer camoufleert wordt.

Ik moet toegeven dat het kan aan de verpakking van mij liggen, maar het aanbrengen hiervan gaat moeizaam. Ik moet zelf het bolletje verplaatsen met mijn vinger want anders komt er geen product uit. Het is een luchtige gekleurd crème dat snel en goed intrekt en de huid hydrateert. Het zorgt er inderdaad voor dat vermoeidheid minder opvalt. Het is zeker een fijne oogcrème maar doordat het aanbrengen moeizaam verloopt gebruik ik deze niet echt… Omdat het ‘s ochtend snel moet gaan en met deze verpakking verlies ik enorm veel tijd. Maar zoals ik eerder zei kan het ook net liggen aan de verpakking dat ik heb, dat er daarmee iets mis is…

Smoothing & soothing eye patches – 7 stuks – €22,50

‘Deze eye patches verrijkt met korenbloem moeten tekenen van vermoeidheid vervagen. Hun vorm van gel textuur moet zich optimaal aanpassen. Het bestaat 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. In 15 minuten tijd worden fijne lijntjes gladgestreken, vervagen kringen en moeten wallen minder gezwollen zijn.’

In een doosje zitten 7 verpakkingen van 2x eye patches.

De gel structuur van de patches voelen heel goed aan en zorgen er voor dat deze makkelijk op zijn plaats blijven zitten. Deze voelen enorm aangenaam en verfrissend aan. Ik heb zelf niet echt last van donker kringen/wallen dus of het daarvoor goed werkt kan ik niet echt vertellen… Wat ik wel kan zeggen is dat deze geweldig aanvoelen en een fijne hydratatie boost geven.

Cornflower water cream – 50ml – €25

‘Deze crème zorgt voor een golf van frisheid en de huid is onmiddellijk gehydrateerd, 24 uur lang.’

Zelf ben ik minder fan van crème’s in potjes omdat ik dit niet hygiënisch werken vind. Ik heb nu wel een kleine spateltje dat ik gebruik om dan crème te pakken, maar dit is natuurlijk persoonlijk. Want sommige vinden crèmes in potjes net wel geweldig vooral omdat je alle restjes hieruit krijgt. Maar ondanks dat het in een potje zit, vind ik het echt wel een top crème! Deze ruikt heel fris en goed en voelt enorm aangenaam, luchtig en verfrissend aan op de huid. Deze trekt ook goed en snel in de huid in én zorgt inderdaad voor hydratatie voor de hele dag. Mijn huid voelt echt goed en zacht aan na gebruik hiervan. Ik vind het een zeer fijne hydraterende crème dat perfect is voor een huid dat wat nood heeft aan hydratatie.

Water sleeping mask – 50 ml – €27

‘De hydraterende nachtverzorging doordrenkt de huid met korenbloemwater en 100% plantaardig hyaluronzuur. De huid moet er stralend uitzien alsof u enkele uurtje slaap hebt ingehaald.’

I saved the best for last… 😉 Want ja, dit sleeping mask is echt geweldig! Ik heb zelf last van een vochtarme huid en dit masker werkt daarvoor geweldig! Deze crème voelt ietsje dikker aan, omdat het een soort van sleeping mask is. Dus je voelt na het aanbrengen wel dat er nog een laagje op je gezicht zit, maar dit is net goed. Want dit zorgt er voor dat er ‘s nacht geen vocht uit de huid kan en deze goed gehydrateerd wordt. En ‘s ochtends word ik dan wakker met een zachte, gehydrateerde huid dat er inderdaad echt goed uitziet! Dit sleeping masker geeft echt een fantastische boost aan mijn huid! Ik gebruik het ongeveer 3 à 4 keren per week omdat ik echt merk dat, dat het beste werkt voor mijn vochtarme huid. Ik durf het ook gebruiken als ik eens een nachtje weinig slaap heb gehad, want dan ziet mijn huid er in de ochtend toch nog goed uit. 😉 Ja, persoonlijk is dit water sleeping masker mijn favoriet van alle producten.

De prijzen dat in dit artikel staan zijn richtprijzen. Aangezien ik verschillende prijzen online tegenkwam. Dus soms kan je geluk hebben en kan er een bepaalde promotie zijn waardoor je deze producten goedkoper (online) kan scoren.