Beauty,  Review

Kiehl’s: Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate serum

Shame on me, maar ik heb nog nooit kiehl’s producten uitgeprobeerd of laat staan in een winkel van kiehl’s geweest… Ik hoor er altijd zo’n goede dingen over maaaar… Ik heb de producten zelf toch nog nooit een kans gegeven. Gelukkig is hierin verandering gekomen! Want in januari, ja dit is zeer lang geleden maar ik wou dit serum lang en uitgebreid genoeg testen om mijn bevindingen te kunnen delen… Dus in januari mocht ik voor het eerst naar een event van kiehl’s, en achteraf kreeg ik ook het ‘powerful-strength-lin-reducing concentrate’ mee. Ja, dit is een hele mond vol, maar met andere woorden is dit dus een serum met vitamine C. Ik heb al eerder een product geprobeerd met vitamine c maar dan van vichy en dit was eerder een soort van kuur. Dus ben je benieuwd hoe dit serum of met andere woorden mijn eerste kiehl’s product bevallen is?

Verpakking:

Het is mijn eerste ervaring met Kiehl’s, maar de verpakking vind ik er alvast zeer clean en goed uitzien! Ook vind ik het zeer hygiënisch en toch wel belangrijk dat dit product werkt met een pompsysteem. Dit product doet me echt denken aan die leuke producten van zeer maar zeer lang geleden dat je kon kopen bij de apotheker. Weet je wat ik bedoel? Want het is moeilijk uit te leggen want dit is van voor ik geboren was, en ik ben er zeker van dat de meeste van jullie ook nog niet geboren waren! Maar goed, ik hou wel van die uitstraling!

Wat maakt dit serum zo special?

Dit serum is eigenlijk een remake van de eerste versie maar bevat wel meer vitamine C, namelijk 12,5% (10,5% L-Ascorbic Zuur en 2% Ascorbyl Glucoside) ook bevat het serum nog Hyaluronzuur. Het serum belooft om de fijne lijntjes en de zichtbare rimpels te verminderen. Maar neen dat is nog niet alles! Het moet de poriën ook verkleinen wat zorgt voor een gladde huid!

Hoe goed werkt deze vitamine c boost?

Het serum heeft een olie achtige structuur dat goed en snel in je huid intrekt. Deze ruikt natuurlijk citrus achtig, wel zeer subtiel dus niet al te overheersend! Ik gebruik deze altijd in de ochtend wanneer ik mijn gezicht gewassen heb, vlak voor ik mijn dagcrème aanbreng. Ik heb het serum nu lang en uitgebreid kunnen testen en de resultaten zijn verrassend goed! Mijn huid voelt en ziet er gewoon geweldig uit! Het ziet er veel egaler uit en mijn acné littekens vallen ook minder op. Mijn huid voelt lekker goed en gehydrateerd aan. Het doet veel voor mijn huid, mijn huid ziet er gewoon schitterend uit! Yaay! Ik heb zelf nog niet veel last van rimpels, maar wel van enkele droogte lijntjes. En het klopt deze gaan inderdaad minder opvallen, dus ja dit serum is een echte top boost voor je huid!

Prijs & verkrijgbaarheid

Als je graag de heerlijke structuur van dit serum eens wilt ervaren kan dit in de winkels van Kiehl’s. In België hebben ze een winkel in Gent, 2 in Antwerpen en 3 in Brussel. Je moet dit zeker eens proberen, want het serum werkt als een top boost voor je huid! Van mij is dit een echte favoriet, dus mijn eerste ervaring met Kiehl’s is mij verrassend goed bevallen, echt een top product dit serum!

De prijs van het “Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate” serum is €59 (50ml), €78,50 (75ml) & €97 (100ml).

Oh, en wist je dat je kiehl’s ook gewoon online kan kopen op hun officiële webshop? Ik wist dit echt niet, dus ben blij dat ik dit nu weet. Want als je geen winkel in jouw buurt hebt is dit zeer handig!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!