Beauty,  Review

Keune: tinta color shampoo & conditioner

Een tijdje terug was ik uitgenodigd voor een event van keune. Ik kende dit merk nog niet dus het leek me de perfecte gelegenheid om hiermee kennis te maken. Achteraf kreeg ik ook een leuke goodiebag mee. Hierin zatten oa producten voor blond en gekleurd haar. Ik heb geen blond haar… Maar ik zeg dit eventjes aangezien ik de shampoo en conditioner voor blond haar ga weggeven via instagram. Dus hou mijn stories zeker in het oog… 🙂 De producten voor gekleurd haar heb ik wel kunnen uitproberen aangezien ik al een tijdje mijn haar rood kleur. Ik gebruik de tinta color shampoo en conditioner nu al een maandje. Dus hoog tijd om mijn mening hierover te delen.

Door dat de producten in een apart doosje zitten, creëert het wel een luxe gevoel. Ook de verpakkingen vind ik heel mooi en strak en door de klik dop ook heel handig. De verpakking is ook gemaakt dat je zeer makkelijk je product kan doseren. Maar je moet wel wat kracht hierop zetten. Dus ik denk dat wanneer de verpakking bijna leeg is, het wel moeilijk zal zijn om hier alles uit te krijgen… Maar van de klik dop ben ik wel enorm fan! Van mij mag elke shampoo en conditioner dit systeem hebben het is zeer handig!

Shampoo triple color protection

Enkele belangrijke informatie dat je zeker moet weten: deze shampoo is sulfaat vrij, bevat uv protectie, lp 300 kleur stabiliseermiddel en zijdeproteïne.

Voila dat is een hele boterham vol maar voor sommige kan dit wel belangrijk zijn om te weten. 🙂 En nu mijn ervaring met deze shampoo. De shampoo heeft een redelijk vaste structuur en schuim ook niet enorm. Het is wel een fijne shampoo om je haren mee te wassen. De geur hiervan kan ik vergelijken met de geur van de shampoos in een kapsalon. Toen ik startte met deze shampoo te gebruiken merkte ik dat mijn hoofdhuid er de eerste week op reageerde en kreeg ik heel veel last van pelletjes. Wat natuurlijk niet echt fijn is, maar gelukkig na 3x deze shampoo gebuikt te hebben werd het beter. Ik denk dat mijn hoofdhuid er wat aan moest wennen. Want nu vind ik het echt een top shampoo. Het reinigt mijn haar op een milde manier. Ik heb ook het gevoel dat de kleur van mijn haar ook beter blijft zonder af te bleken.

Tinta color conditioner

De conditioner is net zoals de shampoo sufaat vrij. De conditioner breng je aan op handdoek droog haar en laat je zo’n 1 tot 3 min inwerken. Het aanbrengen hiervan gaat heel vlot, de conditioner heeft de perfecte structuur. Direct wanneer je deze uitspoelt, voel je al dat je haar zijdezacht aanvoelt. Wanneer mijn haar droog is merk ik dat het er heel goed en stralend uitziet.

Conclusie:

Ik ben zeer tevreden van zowel de shampoo als conditioner. Ik denk dat mijn haar hier in het begin wat aan heeft moeten wennen. Maar nu werken ze top. Ze zorgen er voor dat mijn haar er goed en stralend uitziet. Ook voelt het gezond en zacht aan. Zelf merk ik ook dat mijn rode kleur langer mooi blijft. Rood vervaagt normaal heel snel, maar deze producten zorgen er echt voor dat mijn kleur langer aanwezig blijft. Dus je kan zeker begrijpen dat ik hier zeer blij mee ben! Het zijn top producten voor gekleurd haar! De prijs is wel wat aan de hogere kant. Maar als je weet dat ik hierdoor mijn rode kleur langer behoudt en de producten zijn ook nog eens zuinig in gebruik… Dus als je het gaat uitrekenen per wasbeurt vind ik dat de prijzen zeker meevallen.

Prijzen: de tinta color shampoo kost €19,75 (300 ml) en de conditioner is €20,50. De shampoo en conditioner zijn verkrijgbaar bij verschillende kapers. Ik denk dat je een verdeelpunten van keune bij jouw in de buurt makkelijk kan vinden via google.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.