Beauty,  Review

Keune: shampoo stick voor mannen

Ik schreef al eerder over de haarproducten van keune. Toen probeerde ik een zeer goede shampoo & conditioner uit voor gekleurd haar. Maar deze keer was ik het niet dat een product uitprobeerde… Maar mijn vriend! Want ik mocht van keune ook hun shampoo stick voor mannen uittesten dat geschikt is voor baard & haren. Dus tijd om jullie te vertellen wat mijn vriend van deze shampoo in stick vorm vond!

Een shampoo in stick vorm had ik nog nooit gezien. Maar eigenlijk is het wel iets logisch voor mannen. Want zo’n fles shampoo kan heel makkelijk uitlopen in je sporttas bv… Dus bye bye bus shampoo dat ook nog eens veel plaats in beslag neemt. En hello aan de shampoo stick dat niet kan uitlopen & niet veel plaats in beslag neemt! Voila, makkelijk, handig en innovatief om mee te nemen op reis of in je sporttas!

Hoe gebruiken?

Dit is eigenlijk makkelijker dan dat je denkt! Je gaat met de stick over je natte haren. Dan masseer je de shampoo gewoon in zoals je dit normaal doet. Is het echt handig? Mijn vriend vond van niet… Hij heeft heel dun haar en voor zijn dunne haar heeft hij toch wel heel wat van dit product nodig voor ie het goed kon in masseren. En ja, dat kost wel wat extra tijd.

Conclusie:

Deze shampoo stick is handig om mee te nemen. Het kost wel wat extra tijd om deze aan te brengen… Maar dan heb je ook wel wat! Want de stick ruikt lekker fris. Echt een heerlijke mannelijke geur. Omdat hierin geen SLS inzit is het een milde shampoo. En voor mijn vriend is dit perfect! Hij heeft heel dun haar maar ook een zeer droge hoofdhuid. Maar deze shampoo werkt perfect, het laat zijn hoofdhuid er minder droog aanvoelen. Ook ziet zijn haar er beter uit met iets meer volume! Ok, het duur iets langer om dit aan te brengen dan een normale shampoo… Maar mijn vriend vind het dit zeker waard! Dus deze shampoo in stick vorm van keune is zeker enorm fijn vooral voor mijn vriend zijn droge hoofdhuid en dunne haar.

Deze shampoo stick van keune is verkrijgbaar bij keune kapsalons, en kost €17,75 (75ml).

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.