Beauty,  Review

Karl Lagerfeld X L’Oréal Paris lipsticks

Wanneer ik de Karl Lagerfeld x L’oréal Paris collectie zag werd ik direct heel enthousiast. Twee prachtige Parijse merken dat samenwerken aan een make-up collectie, ja dit kan niet anders dan top zijn! Het is een collectie vol met vrouwelijke tinten maar dan met een rock-chic twist. Om deze collectie te omschrijven met de woorden volgens Karl: “Morgen kan ik het tegenovergestelde zijn van wat ik vandaag ben”. Dat is ook perfect om deze collectie te omschrijven, je vind er alles in terug om jezelf te ontdekken en natuurlijk af te wissen! In deze collectie zitten enkele lipsticks maar ook mascara & eyeliner. Ik ga jullie zelf meer vertellen over twee prachtige lipsticks van deze limited edition!

Kultured

Dit is de perfecte everday roze nude kleur met een koude ondertoon. Op de lippen ziet deze er trouwens nog mooier uit dan in de huls.

Normaal ben ik niet zo’n fan van nude kleuren, maar deze is gewoon té mooi! Ik durf zeker zeggen dat dit nu één van mijn favoriete kleuren geworden is. Echt de perfecte kleur voor elke gelegenheid!

Karismatic

Dit is een intense felle fuchsia kleur. Heel erg leuk, wel een kleur dat je moet durven dragen. En net dat maakt deze echt perfect passen bij Karl!

Ja, ook van deze kleur ben ik enorm fan. Lekker, fel, speels echt een perfect kleur voor deze collectie!

Hier zie je natuurlijk ook nog eens de swatches op mijn arm! Het zijn beide echt twee top kleuren!

Conclusie:

Deze lippenstiften zijn prachtig, niet alleen de verpakking maar ook de kleuren! Het is een prachtig eerbetoon aan Karl! De kwaliteit van deze lippenstift is ook zeker mooi. Ze brengen heel soepel aan en voelen zeer creamy en aangenaam op de lippen. Ik heb ook het gevoel dat deze mijn lippen verzorgen en hydrateren, deze hebben wel echt een typische lippenstift geur. Dus daar moet je wel tegen kunnen. Beide kleuren hebben een goede pigmentatie. Omdat ze heel creamy zijn blijven ze minder goed op de lippen zitten. Maaar dit is helemaal geen nadeel, omdat deze een beetje in de lippen stainen. Je moet tussendoor wel af en toe bijwerken. Maar door het staining effect zie je eigenlijk amper dat je jouw lippen moet bijwerken. Het ‘creamy’ gaat er dan wel af maar de kleur zit nog wel in je lippen. Dus als je het mij vraagt zijn deze top, ook zijn deze makkelijk en snel om bij te werken. Ik kan ze zeker en vast aanraken want deze zijn ook wel collectors items omdat het een tijdelijke collectie is. Maar buiten deze twee lippenstiften vind je in deze collectie nog 4 andere extra kleuren en een mascara & eyeliner.

Prijs: deze lipsticks zijn tijdelijk verkrijgbaar in di voor €14,99.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.