Beauty,  Review

Jorgobé: scrub mask

Jorgobé was voor mij een onbekend merk. Maar dankzij mijn abonnement op goodiebox kwam hier verandering in. Ondertussen heb ik al een paar producten van dit merk kunnen uitproberen. Eén van die producten is dit scrub mask, dit is een 2 in 1 product. Je kan het gebruiken als een reinigende gezichtsscrub maar ook als een diep reinigend gezichtsmasker. Ik gebruik dit scrub mask nu al elke maanden en heb het op de 2 verschillende manier uitgeprobeerd. Dus in dit artikel ga ik je vertellen over mijn ervaringen met dit 2 in 1 scrub mask.

Dit scrub mask bevat onder andere zwarte jojoba, shea butter, zink, menthol en abrikozenpitolie. Dit moet dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen met als resultaat een zachte gehydrateerde huid. Afhankelijk van je huidtype mag je dit masker 1 tot 2 keren per week gebruiken. Als je het als scrub gebruikt mag je het kort even in masseren en afspoelen met lauw water water. Als masker breng je het aan op een gereinigde huid in rond draaiende bewegingen. Je laat het ongeveer 5 tot 15 minuten inwerken en daarna mag je het afspoelen met lauw warm water. Gebruik daarna zeker een hydraterende crème. De verpakking van dit scrub masker vind ik trouwens heel handig en mooi. Het is vrij simpel en strak.

De textuur hiervan is een vrije luchtige crème dat goed uitsmeert. En zoals je kan zien zitten er scrub korrels van verschillende formaten in, iets kleinere en dikkere. Je voelt de korrel wel heel goed, deze is duidelijk aanwezig.

Mijn ervaringen met jorgobé scrub mask:

Ik gebruik deze scrub/masker eigenlijk enkel wanneer ik last heb van puistjes/onzuiverheden. Voor mij is dit meestal 2 keren per maand. Dan laat ik het meestal 5 minuten inwerken en dan spoel ik het af. Dan werkt dit masker toch reinigend voor mij en is mijn huid ineens gescrubd. Achteraf breng ik altijd een goede hydraterende crème aan of een hydraterend masker. Dit werkt voor mij zelf het fijnste, maar als je meer last hebt van onzuiverheden kan je het natuurlijk vaker gebruiken. Want het is een heel fijn masker/scrub dat de huid goed reinigt zonder deze te hard uit te drogen. En het speciale aan dit masker is dat het een verkoelend effect geeft.

Prijs: jorgobé scrub mask kost €26,90 voor 100ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.