Beauty,  Youtube

Jeffree Star mystery box | unboxing

Iets wat al een tijdje hoog op mijn wishlist stond, ja dit was een mystery box van Jeffree Star! Hij brengt meerdere keren per jaar speciale edities uit, waarin meestal ook nog eens exclusieve items inzitten! Nu moet ik wel toegeven dat die boxen moeilijk verkrijgbaar zijn en altijd in no time uitverkocht zijn. Zo populair en geliefd zijn de mystery boxen van Jeffree Star! Dus toen ik wist dat de valentijnseditie van de box verkrijgbaar ging zijn, zat ik goed op tijd voor mijn computer! En toen ik zag dat de boxen al op de site stonden heb ik direct degene dat ik wou in mijn winkelmandje gelegd en proberen af te rekenen. Voor af te reken, heb ik wel nog 10 minuten in een wachtrij gestaan, maar het was gelukt, mijn bestelling was aanvaard! En na ongeveer een dikke 2 weken was mijn mystery box al geleverd! Benieuwd naar de inhoud? Kijk dan snel verder, want deze box heeft me enorm verrast!

Voor de valentijnseditie waren er trouwens 3 boxen:

  • premium $60 (4 items)
  • deluxe $100 (8 items)
  • supreme $145 (12 items)

Dan heb je een beetje een idee van de prijzen en hoeveel items. Zelf had ik de deluxe box besteld. Ik wil er wel eventjes bij zeggen dat de mystery boxen van Jeffree Star meestal een andere prijs/hoeveelheid aan producten hebben. Dus de prijs van de volgende mystery boxen kan totaal anders zijn.

Maar voor de deluxe box van $100 heb ik $26,55 aan verzending moeten betalen. In totaal was de waarde van mijn pakketje $126,55, dus ongeveer €117. Natuurlijk moest ik standaard €24 douaneformaliteiten betalen, omdat mijn pakketje een waarde had van meer dan €22 maar minder dan €150. Hierboven op kwam er ook nog eens btw import België bij voor de waarde van dit pakketje ($ 126.55) was dit €24,97.

Dus voor de douane heb ik in totaal €48,97 moeten bijbetalen. Voila, dan weet je ongeveer wat ik aan extra kosten voor de douane heb moeten bijbetalen. Ik denk dat dit wel handig is om te weten, dan heb je een beetje een richtlijn voor moest je ook eens een mystery box willen bestellen. Maar zoals ik zei, hangt de extra douane kost natuurlijk af van de waarde van je pakket.

Zelf ben ik enorm, enorm blij met de inhoud van deze mystery box van Jeffree Star! Ik wil zeker in de toekomst nog eens zo’n geweldige mystery box bestellen. Maar voorlopig ben ik zeer blij met deze. 😉 En dan kan ik nog even sparen, want het was wel vrij prijzig met de douane kosten er bij, maar totally worth it! 🙂


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.