Beauty,  Review

James read h2o tan drops face

Sinds kort ben ik helemaal into zelfbruiner. Voornamelijk omdat dit een ‘veilige’ manier is om toch een beetje een bruin kleurtje te krijgen. Ik ben zelf iemand dat niet makkelijk bruint, maar dit komt ook omdat ik de zon wat probeer te vermijden. Ik ben dus niet echt een zonneklopper. 😉 Maar gelukkig bestaat er voor mij wel een manier om toch nog een mooi kleurtje te hebben zonder dat ik hiervoor uren in de zon moet liggen… Namelijk zelfbruiner. Ik moet toegeven dat ik dit zeer lang niets vond… Maar doordat deze tan drops voor het gezicht in de goodiebox zaten ben ik deze gaan uittesten… En ja… Je raadt het al, I’m in love! Dus tijd om je alles te vertellen over deze tan drops van james read.

Deze tan drops moeten zorgen voor een vlekkeloze, egale en glowing teint zonder strepen. Het mag ook de poriën niet verstoppen of droogheid creëren. Het is een waterbasis en bevat huidversterkende ingrediënten zoals aloë vera water en hyarulonzuur. De glowing teint moet enkele dagen zichtbaar zijn. Doordat de formule op waterbasis is, kan je hiervan makkelijke enkele druppels toevoegen aan je dagelijkse gezichtsverzorging.

Hoe gebruiken?
  • Mix 1-4 druppels met je dagelijkse moisturizer, lotion of crème in de palm van je hand.
  • Verdeel dit gelijkmatig op het gezicht.
  • Was je handen goed na aanbrengen.

Het verhogen van het aantal druppels verhoogt de kleurdiepte. Voor het beste resultaat begin je met een paar druppels en bouw je dit geleidelijk op. Ik gebruik zelf meestal 2 à 3 druppels hiervan, omdat ik merk dat voor mij 4 toch net te veel is.

Het doseren gaat trouwens heel makkelijk, met een pipetje. Het is een super fijn pipetje dat goed werkt! Ik mix altijd 2 à 3 druppels met mijn dagcrème. Ik doe dit niet elke dag maar ongeveer 3 à 4 keren per week, en dan vind ik het resultaat perfect. De glowing teint blijft ook een paar dagen aanwezig daarom dat ik deze niet elke dag gebruik, want dan zou het verschil van de kleur van mijn lichaam en gezicht net ietsje te veel zijn. Natuurlijk kan je hier zelf mee gaan experimenteren van hoeveel druppels 1 tot 4 of hoeveel dagen je het aanbrengt het beste voor jouw werkt. Met deze tan drops kan je echt geleidelijk aan je glowing teint opbouwen. Oh, en vergeet zeker niet om na het aanbrengen je handen echt goed te wassen, anders heb je zelfbruin vlekken hierop. 😉

Ik heb dus een kleinere verpakking dan de originele (15ml) omdat deze in de goodiebox zat. Maar zelfs met dit kleinere flesje kom ik al een zeer lange tijd toe. Ik gebruik altijd een 2 à 3 tal druppels hiervan. En wanneer deze verpakking leeg is ga ik zeker en vast de full size kopen.

Prijs: james read h2o tan drops face kosten €39,95 voor 30ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.