Beauty,  Review

Direct sexy lippen met too faced lip injection extreme?

Je kan er tegenwoordig niet meer om heen lip injections zijn helemaal hot! Begrijp mij niet vergeet want ik promoot het niet! Ik heb er nul ervaring mee en heb vooral schrik van die naalden. Daarom ga ik een lip injection toch niet uitproberen. Maar ik geef het eerlijk toe soms heb ik wel graag dat mijn lippen er wat voller uitzien. Wat geef toe gewoon een lipproduct gebruiken en daarmee vollere lippen krijgen klinkt toch beter dan lip injection? Niet? Ach ja, iedereen zijn eigen keuze he! Maar ik probeerde om op een ‘natuurlijke’ manier vollere lippen te krijgen met de lip injection extreme van too faced. Werk het echt of zien mijn lippen er nog steeds hetzelfde uit?

Wat moet deze lip injection extreme doen?

Dit lip product moet er voor zorgen dat jouw lippen er gedurende hele de dag er voller gaan uitzien. Ook beloofd deze tijdelijk ‘lip injection’ om jouw lippen te verzorgen en hydrateren. Klinkt goed toch, vooral dat increase lip volume gedeelde! Want geef nu toch toe we willen allemaal wel wat vollere lippen, maar we hebben toch een beter schrik van lip injection he! Dus misschien is dit een leuke oplossing dat gelukkig maar tijdelijk is!

Hoe werkt het?

Grootste vraag is natuurlijk hoe werkt dit nu eigenlijk aangezien het tijdelijk is? Het is een lipgloss dat je zo kan opbrengen en na een paar seconden ga je een tintelend gevoel ervaren dit kan 5 tot 10 minuutjes duren. Dus eigenlijk irriteert deze gloss jouw lippen, waardoor je dat tinteld gevoel krijgt, en je lippen reageren hierop door op te zwellen. Dus ze worden wat dikker waardoor ze wat meer volume krijgen.

Het glossje ziet er in de verpakking een beetje holografisch uit, maar op de lippen merk ik hier niets van terug. Op mijn lippen is het eigenlijk een glossje dat een mooie glans aan mijn lippen geeft. Maar natuurlijk de belangrijkste vraag… krijg ik hiervan vollere lippen?

Ik kan met veel geluk zeggen jaaaa! Links zie je voor en rechts zie je nadat ik deze lip gloss heb aangebracht. Je ziet duidelijk dat mijn lippen meer gezwollen zijn en er dus wat groter uitzien! Maar dit komt niet zomaar, want nadat je deze gloss aanbrengt, merkte ik dat mijn lippen enorm tintelde en daarna was het meer een branderig gevoel dat ik kreeg. Gelukkig was dit weg na een 5 tal minuten en zagen mijn lippen er mooie gezwollen uit. Ook blijven je lippen er gedurende heel de dag met meer volume uitzien. Het is zo een gevalletje van no pain no gain! πŸ˜‰

Conclusie?

Ok, ik merk echt duidelijk dat mijn lippen er voller uitzien. Je moet wel even 5min doorbijten want de gloss irriteert je lippen enorm met het branderig gevoel. Maar hierna heb je gewoon de hele dag mooie, verzorgde en dikkere lippen! Gelukkig niet te dik, want het geef eerder een mooi subtiel resultaat! Dus ja, je krijgt inderdaad zo goed als direct sexy lippen met lip injection extreme! Ik zou het niet aanraden voor dagelijks gebruik. Maar als je wilt dat jouw lippen de show stellen en er voller uit zien dan is dit het perfecte product!

Lip injection extreme van too faced kost rond de €25.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!