Fashion,  Review

Ideal of Sweden x Glacial bottle

Toen ik achter de samenwerking van ideal of sweden x glacial bottle kwam, werd ik direct enthousiast. Want door zo’n flessen kan het plastic in de oceaan verminderd worden. En ideal of sweden kennende hebben de flessen ook een geweldig fancy printje. Maar dat is nog niet alles want je kan heel leuk jouw fles machten met andere accessoires van ideal of sweden. Dus tijd om je niet alleen maar meer info te geven over de glacial bottle maar ook over de power bank en hun magnetic ring.

Ideal of sweden x glacial – port laurent marble – €39,99

Glacial is een Zweeds merk dat ontstaan is voor betere alternatieven te creëren met moderne, alledaagse luxeproducten. En deze water fles ziet en voelt zeker en vast aan als een luxeproduct! Hierin past 400ml en deze is ideaal voor zowel, koude, sprankelde als warme dranken. Het moet 24h koud en 12 uur warm houden.
Dus deze water fles ziet er niet enkel mega fancy uit, maar is ook nog eens mega handig! Ik heb deze zelf in “port laurent marble”, maar je hebt deze nog in andere verschillende kleuren en of printjes. En het beste of mooiste van allemaal, dit is natuurlijk vele beter voor het milieu! Ik ben fan hiervan! Deze water fles is zeer makkelijk om mee te nemen. Ik gebruik deze vooral voor mijn thee, en deze houdt mijn thee inderdaad zeer lang goed warm.

Magnetic ring mount – black galaxy marble – €24,99

Het fijne aan deze ring, is dat deze magnetisch is. Dat is handig ook als je bv. (tijdelijk) de ring er wenst af te halen. Zo’n ring geeft extra grip op je telefoon. Maar waarvoor ik deze zelf al te graag gebruik én mega handig vind… Ja, dat is om deze te gebruik om mijn gsm ergens op te zetten en een video te bekijken. Door deze ring kan ik dat eindelijk doen zonder dan mijn gsm constant omvalt. Maar natuurlijk biedt zo’n grip ook meer veiligheid als je jouw telefoon vasthoudt.

Fashion power bank – black galaxy marble – €49,99

Ik was al een tijdje opzoek naar een power bank, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel keuze… Maar wat de power banken van ideal of sweden net dat tikkeltje leuker maakt… Ja, dat is door hun fashion gehalte! Even wat technische informatie hierover, de powerbank heeft een 5000 mAh batterij. Hiermee kan je afhankelijk van je telefoon deze 1 tot 2 keer volledig mee op laden. Het is een dun model dat niet veel weegt, waardoor deze zeer makkelijk is om mee te nemen. Ik vind deze power bank zeer handig, weinig niet veel, en deze laad mijn gsm prima op! Dus ja, ik heb eindelijk de perfecte power bank voor mij gevonden!

Ik ben alvast blij dat ik deze 3 pretty items kan toevoegen aan mijn collectie! En zoals iedere keer heb ik ook weer een kortingscode voor jullie van 15% met de code: missprettiness15. Deze code is geldig tot 31 maart. En zoals altijd wordt ik hiervoor niet betaald of krijg ik geen commissie, ik heb enkel de producten gekregen en geef hierover ook mijn eerlijke mening.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.