Beauty,  Review

Human+kind: moisturising 2 in 1 crème

Human + kind is vegan, cruelty free en natuurlijk skin care merk dat ik dankzij goodiebox heb leren kennen. Ik vind het zelf een geweldig merk, en ook hun producten en verpakkingen maken mij telkens vrolijk. Ik had al eerder een review geschreven over hun geweldige body soufflé. Maar deze keer ga ik je alles vertellen over hun moisturising facial cream. Het is een veelbelovende crème dat ook wel een wondercrème genoemd wordt en geschikt is voor dagelijks gebruik ‘s morgens en of ‘s avonds.

De moisturising facial cream bevat hydraterende en kalmerende ingrediënten zoals biologische aloe vera, sheaboter, cacaoboter en zoete amandel. Deze combinatie moet wonderen verrichten op littekens, striae en op een geïrriteerde huid. Deze moet geschikt zijn voor alle huidtypes en voor dagelijks gebruik. Het is een 2 in 1 crème dat je kan gebruiken ‘s morgens en of ‘s avonds.

Allereerst vind ik de verpakking hiervan enorm leuk! Ik vind het zelf zo’n verpakking waarvan ik vrolijk wordt. Ik heb deze crème zowel als dag – en nacht – crème uitgeprobeerd. En voor mijn huidtype en wensen, ik heb een gecombineerde maar vochtarme huid werkte deze crème het beste als nachtcrème. Voor dagcrème was deze net een beetje te voeden. Maar als dat is wat je huid nodig heeft of je eerder een droge huid hebt, dan kan je deze wel prima als dagcrème gebruiken.

De crème zelf voelt redelijk licht aan, en trekt goed en snel in de huid in. De geur er van vond ik zelf redelijk sterk aanwezig. Maar dit stoorde mij persoonlijk niet. Als nachtcrème werkte deze crème heel goed. Het zorgde er voor dat mijn huid goed gehydrateerd werd. Soms heb ik last van bepaalde droge plekken in mijn gezicht en ik merkte dat ik er door deze crème minder last van had, en mijn huid heel zacht aanvoelde. Mijn huid zag er goed en gezond uit. Ik vind het zelf een hele aangename, fijne crème dat mijn huid voldoende hydraterde. Het fijne er aan is dat deze vegan is. De tube bevat 75ml en hiermee kom je zeker een hele tijd toe. En afhankelijk van je huidtype en de noden van je huid kan je deze crème gebruiken als dag en of nachtcrème.

Prijs & verkrijgbaarheid: human + kind moisturising facial cream kost €27,50 voor 75 ml. Human + kind is onder andere online verkrijgbaar bij douglas, via hun site,…


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.