Beauty,  Review

Human+kind: body soufflé

In de energize goodiebox zat deze body soufflé van human+kind. Toen ik de verpakking hiervan zag en de geur rook dacht ik direct: ja dit is het perfecte item voor in de energize box! Human+kind was tot voor kort een onbekend merk voor mij… Maar gelukkig heeft goodiebox hierin verandering gebracht. Want human+kind is een heel mooi vegan merk dat niet test op dieren! Dus hoogtijd om je alles te vertellen over deze body soufflé.

De producten van human+kind zijn ook dermatologisch getest en hypo-allergeen waardoor dit ook ideaal is zelfs voor de meest gevoelige huid. Deze body soufflé bevat oa abc-kruid, wegdistel & jojoba olie. Deze ingrediënten moeten voor een vermindering van irritaties en allergische reacties van de huid zorgen. Een body soufflé is eigenlijk een licht opgeklopte body lotion. Daardoor is deze zeer luchtig en wordt het snel opgenomen in de huid. De structuur hiervan voelt heel goed aan en verdeeld ook gemakkelijk. Ik dacht dat zo’n luchtig product nooit genoeg voeding aan mijn huid zou kunnen geven, maar dit is helemaal niet waar. Want integendeel, deze body soufflé maakt mijn huid zeer zacht, laat mijn huid goed aanvoelen en geeft deze zeker voldoende hydratatie! En dan heb ik het nog niet gehad over de geur hiervan. Echt een heerlijke geur dat inderdaad past bij het “energize” thema.

Zoals je kan zien is het een heerlijke, luchtige substantie dat makkelijk verdeeld en snel in de huid intrekt. Daardoor kan je deze body soufflé ook perfect gebruiken als het wat warmer wordt en ook in de zomer.

Conclusie:

Ik had nooit gedacht dat een body soufflé mij zo gelukkig kon maken. Elke keer als ik deze gebruik dan is dat echt met veel plezier! Van de kleurrijke verpakking en heerlijke geur word ik direct vrolijk. Maar het beste is dat deze heerlijk aanvoelt en nog eens snel intrekt. En achteraf voelt mijn huid lekker zacht en gehydrateerd aan! Ja, met deze body soufflé kan ik mijn ochtend goed beginnen! Ik vind deze echt top, human+kind is een merk dat mij op een aangename manier heeft verrast! Ik ben benieuwd naar meer producten van dit merk! Maar deze body soufflé is alvast een favoriet van mij!

Prijs: human+kind body soufflé heeft een prijs van €16,45 voor 200ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.