Beauty,  Review

Hugo boss // ma vie florale

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit een parfum van Hugo Boss geprobeerd. Maar mijn vriend is een grote fan van de Hugo Boss geuren. En ik hou er van wanneer hij één van die heerlijke Hugo Boss geuren op heeft! Dus toen ik de kans kreeg om de nieuwste geuren van Hugo Boss te ontdekken was ik natuurlijk super benieuwd! Op het event was ik direct overtuigd dat de parfums gewoon top zijn! Dus natuurlijk moest ik een geur uitproberen… En dit is de ma vie florale versie geworden. De ma vie geur is al langer op de mark maar ze hebben er een nieuwe versie bij de florale!

Topnoot: cactus bloem

Hartnoot: arabische jasmijn , roos absolute en fresia

Basisnoot: cederhout, amber akkoorden en sandelhout

De verpakking hiervan is zeer mooi! Ik hou hier wel van, heerlijk simpel maar zeer elegant! De flacon heeft een prachtige licht roze kleur, het is een lang flesje met een speciale diamant ogende top. Zelf vind ik dit één van de mooiste parfums dat ik al gezien heb! Het  is echt een zeer vrouwelijke flacon!

Ik ben enorm moeilijk op gebied van parfum… Ik hou enkel van speciale en zoete geuren. Maar ma vie heeft een zeer sterke bloemige geur. Dit is een zeer unieke en frisse geur. De eerste momenten is de geur vrij hevig, de roos en jasmijn zijn zeer aanwezig. Maar na enkele momenten wordt de geur iets zachter. Dan ruik ik voornamelijk het cederhout. En zoals de flacon is dit een elegante maar frisse geur! Natuurlijk is dit persoonlijk maar van deze bloemige geur ben ik wel fan! Ik ben er ook vrij zeker van dat vele deze geur top zullen vinden! Zeker omdat het een unieke maar zeer draagbare geur is! Perfect om elke dag te gebruiken.

De prijzen

Hugo Boss – Ma vie florale eau de parfum 30ml: €50,90

Hugo Boss – Ma vie florale eau de parfum 50ml: €70,00

Hugo Boss – Ma vie florale eau de parfum 75ml: €90,00

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!