Beauty,  Review

Hugo boss: eau de parfum alive

Ik ben zelf een liefhebber van parfum, ik draag het bijna iedere dag ook als ik gewoon een dagje thuis ben. Mijn voorkeur gaat voornamelijk naar zoete parfums. Maar af en toe word ik wel eens verliefd op een andere parfum. Deze keer op een houtachtig en fruitig geurtje van hugo boss, boss alive. Deze parfum is gecreëerd als vrouwelijke tegenhanger van het iconische boss bottled parfum voor mannen. Het moet een vrolijke parfum zijn én deze is special ontworpen om vrouwen te inspireren om elke dag ten volle te leven. Dat vind ik zelf een prachtige boodschap achter deze parfum. En ik moet wel toegeven ik ben inderdaad fan van de boss bottled parfum voor mannen, dus ik denk dat ik daarom deze vrouwelijke tegenhanger zo’n goede geur vind.

Topnoten:

Appel, zwarte bes, pruim en kaneel moeten je terug energie in je leven steken.

Hartnoten:

Malagassische vanille moet symbool staan voor de levensvreugde.

Basisnoten:

Cederhout, sandelhout, olijfhout en golden wood uit Alaska. Deze levendige en sterke houtsoorten moet je de warmte en kracht geven om je te inspireren om je hart te volgen.

De verpakking hiervan vind ik simpel maar elegant en stijlvol. Het is geen speciale verpakking, het is eerder minimalistisch. Zelf vind ik het een mooie verpakking vooral door de gouden dop. Alive is een fruitige en tikkeltje zoete geur. Naar gelang de geur verder vorderd ruik ik precies ook een meer warme maar creamy geur. Door de vanille en pruim hierin doet het me een beetje denken aan (fruit)ijsjes. Ik vind alive een aangename sensuele, fruitige en warme geur. Eerst ruik ik iets fris en fruitig. En na een tijdje ik denk dat het komt door de vanille dat doorkomt wordt het een meer creamy geur met een zachte houtige ondertoon. Ik vind alive zelf een heerlijke parfum! Ook blijft deze geur gedurende de dag goed aanwezig. Parfum is natuurlijk zeer persoonlijk maar als je opzoek bent naar een lekker geurtje… Dan kan ik alive zeker aanraden! Ik dacht in het begin ook deze geur is niets voor mij… Maar toen ik deze rook was ik direct verkocht, ik vind het een aangename parfum!

Prijs: hugo boss alive eau de parfum heeft een prijs van €58,90 voor 30ml, €80,50 voor 50ml & €102,50 voor 80ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.