DIY

Bereik je doelen voor 2018 met een vision board

Een vision board kan je een extra zetje in je rug geven om je dromen/doelen voor 2018 te helpen behalen. Een vision board is een bord waarop je al jouw wensen, dromen en of doelen aan toevoegt. Dit is vaak door een collage te maken op een dik stuk karton of op een canvas. Plaats deze collage ergens waar je deze dagelijks toch eventjes kan zien. En zo ga je bewust en onbewust meer ambitie of voornemens maken om die ene droom waar te maken. Het werkt echt! En wie weet kom je tijdens dat creatieve proces er wel achter dat je ook nog andere dingen wilt waarmaken dit jaar. Een vision board maken is niet moeilijk en hoeft ook niet zo lang te duren. Maar het helpt je echt om je extra te pushen om je dromen waar te maken. Dus waar wacht je nog op? Laten we beginnen aan ons vision board!

Wat het je nodig?

  • Een groot stuk sterk karton of een canvas
  • Tijdschriften of  inspiratie afbeeldingen geprint
  • Lijm
  • Schaar

Hoe begin je er aan?

Denk eventjes na over welke doelen/dromen je hebt voor 2018. Wees voor de meeste realistische maar voor de overige mag je wat groter dromen! 😉 Geef je board ook een bepaald thema. Hiermee bedoel ik als je wat meer rust/structuur wenst, verwerk dit er dan zeker in. Zo gaat je inspiratie bord er vele overzichtelijker uitzien! Je kan ook rekening houden met een bepaald kleurenthema zoals zachte kleuren of eerder iets feller gaan. De keuze is aan jouw!

Laat we beginnen!

Zoek in tijdschriften inspirerende foto’s, teksten of woorden die helemaal aansluiten bij jouw doelen. Knip deze uit. Als je niet al je doelen of wensen vindt in een tijdschrift, dan kan je altijd op het internet afbeeldingen opzoeken en deze gebruiken.

Nadat alles mooi is uitgeknipt, is het tijd om alles te leggen zoals jij wilt. Dan kan je alvast zien hoe het eind resultaat er zal uitzien. En als je niet tevreden bent dan kan je het nog makkelijk veranderd. Ben je wel tevreden? Dan kan je alles vast lijmen. Laat dit goed drogen en tada jouw vision board voor 2018 is klaar!

Dus wachten zeker niet langer en maak jouw vision board voor 2018! Laat je hierdoor inspireren om je dromen waar te maken! Never give up en veel plezier met het maken van jouw vision board! 😘

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!