Personal

Hoe geraak je aan tickets voor tomorrowland + tips

Zoals jullie misschien weten heb ik het gelukkig gehad dat ik al enkele keren naar tomorrowland ben geweest. Wil je dit jaar ook graag naar tomorrowland gaan? Lees dan zeker dit artikel want ik ga je enkele tips geven dat je kunnen helpen…

Wanneer en waar?
Het is belangrijk dat je opvoorhand weet ga ik voor het 1ste weekend (19, 20, 21 juli) of het 2de (26, 27, 28 juli).
Natuurlijk heb je meer kans als je beide weekends kan, want als 1 is uitverkocht kan je voor het andere weekend nog proberen. Ook moet je weten hoe geraak ik in Boom, België. Want er zijn namelijk speciale global journeys te boeken van over heel de wereld. Global journey is een pakketje met bus, trein of vlucht en full madness pass voor tomorrowland en eventueel hotel/camping.

Camping?
Bekijk ook al opvoorhand wat je voorkeur is voor de camping en denk zeker na voor een 2de keuze of 3de keuze. Want het gaat heel snel met de tickets. Dus ga je voor dreamville of voor een special dreamville pakketje? Of ga je liever op hotel? Denk hierover na voor de pré sale start.

Hoe geraak je nu aan tickets voor tomorrowland?
Het belangrijkste is dat je bent gepré registreert. De pre-registration kan via de site van tomorrowland. Dit moet je doen anders kan je niet deelnemen aan de verkopen voor tickets. De datum van de sales zijn:


Global journey travel packages:

Zaterdag 19 januari – 17h00 CET

Belgian pre-sale

Zaterdag 26 januari – 11h00 CET

Worldwide pre-sale

Zaterdag 26 januari – 17h00 CET

Worldwide ticket sale

Zaterdag 2 februari – 17h00 CET


Als Belg kan je aan elke verkoop meedoen. Maar hou er rekening mee dat de tickets ook steeds duurder worden. De exacte prijzen vind je op de site van tomorrowland. Bij de ticket verkoop geld het principe van wie eerst komt, wordt eerst bedient. Dus het is ook een grote kwestie van geluk hebben.

Maar voor wat extra geluk zijn hier enkele tips:

– kies voor een snelle internet browser zoals bv. Firefox, Chrome,..
– je kan ook je pc direct op de kabel aansluiten. Zo ben je er zeker van dat er niets kan mislopen met de WiFi.
– zorg dat al het andere onnodige gesloten is en dat enkel de site van de ticket sale van tomorrowland openstaat.
– open de link voor de ticket verkoop goed optijd een 20 tot 30 min voor de verkoop van start ga.
– open een aantal venster of zorg dat je via meerdere toestellen zoals bv. gsm, tablet,… het ook in het oog kan houden. Dit is geen zekerheid en kan de wachtlijst langer maken. Maar als je het niet probeert weet je het niet. 🙂
– gebruik nooit andere sites dan tomorrowland zelf!
– nog een tip ivm met de betaling. Zorg dat er genoeg op je rekening staat en laat eventueel je limit verhogen! Want je wilt niet dat je betaling geweigerd word omdat het boven jouw dagelijkse limit is…
– en zorg dat alles binnen hand bereik is. Dus bankkaart en eventueel het bakje om betaling te doen,… Wees goed voorbereid dat je geen tijd verspilt met zoeken.
– hou er ook rekening mee dat er boven de ticket prijzen er nog extra kosten bijkomen voor oa. het verzenden van de bandjes en transactie kosten.
– de belangrijkste tip van allemaal… Refresh jouw pagina nooit! Want dan kom je namelijk terug helemaal achteraan in de wachtrij en dat wil je natuurlijk niet!

Oh, en wil je alvast in de tomorrowland mood komen? Vergeet dan zeker niet om mijn vlogs & artikels te bekijken. Want zo laat ik oa. zien hoe de camping er uitziet en wat je zeker moet eten op tomorrowland!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.