Personal

How incredible is the maybeauty incredible face gel?

De incredible face gel was een product dat ik al een tijdje wou uitproberen! En eindelijk heb ik de kans gehad om dit uit te testen! Ik gebruik dit nu al langer dan een maand. Dus natuurlijk kan ik je nu veel meer vertellen over dit incredible product! Benieuwd of het echt werkt?

 

Wat is de incredible face gel?

Dit is een milde peeling of beter gezegd een gommage. Dus je brengt dit aan en dit moet je masseren in je huid. Na een tijdje zullen er rolletjes ontstaan. Hoe langer je masseert hoe meer je zal zien dat dat de rolletjes grijs worden. Dus er blijven steeds meer dode huidcellen en vuil ‘plakken’ aan deze rolletjes. Dus deze gommage is een milde maar zeer effectieve scrub!

De face gel heeft een licht roze kleur. Het is een dunne waterachtige gel. Eén verpakking van 10ml kan ik twee keer gebruiken. De gel zelf ruikt een beetje zoet maar heeft toch voornamelijk een frisse geur!

 

Hoe werkt dit?

Je brengt de gel aan op een gereinigde huid. Daarna verdeel je de gel met ronddraaiende bewegingen. Na 1 min masseren verschijnen de rolletjes. Na nog eens 2 minuten masseren zag ik echt dat de rolletjes steeds meer grijs werden. Dus steeds meer dode huid en andere onzuiverheden kwam van mijn huid er af! Wanneer ik klaar was spoelde ik mijn gezicht af met warm water. Dus tijd om je het resultaat te laten zien…

 

Het resultaat…

Zoals je hierboven kan zien is er zeer veel verschil tussen beide foto’s! De linker is voordat ik de gel gebruikt heb en de rechter is na! Waah, ik was in schok wanneer ik het resultaat zag! Mijn huid zag er zooo veel beter uit! Mijn roodheid en onzuiverheden waren veel minder zichtbaar! Mijn huid zag er zoveel beter uit! Ook voelde deze vele zachter aan! Dus ja deze gel in inderdaad incredible! En dit was slechts na één keer gebruiken!

Is dit de moeite?

Jaaaaaa! Deze face gel is gewoon geweldig! Het product doet wat het beloofd en is zelfs vele beter! De verpakking is super handig, het is echt een fantastische peeling dat je huid niet irriteert! De resultaten hiervan zijn echt incredible! Dit is de beste peeling dat ik al geprobeerd heb! En ik ben echt dol op de textuur hiervan! Het is zo gaaf dat je de kleur van de gel echt ziet veranderen naar grijs. Ik vind het zelf enorm fascinerend dat er zoveel vuil en dode huidcellen afkomen met deze gommage! Dit product is echt een must in je verzorgingsroutine! Ik gebruik deze zelf nu één keer per week!

Kortingscode:

Omdat ik zo dol ben op dit product heb ik iets special voor jullie… Namelijk een kortingscode! Met de code: elkeface30 krijg je 30% korting. Dus 8 cupjes dat normaal €26 kosten zijn met de 30% er af nu slechts €18,20! Dat is zeker en vast niet veel voor zo’n geweldig product!

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!