Review

Hoe goed is lady speed stick?

Wat is er erger dan ergens zijn en ineens merken dat je enorm zweet en er okselvijvers te zien zijn. Dan is alles verpest en probeer je er voor te zorgen dat dit minder opvalt. Je loopt dan wat vreemd rond want zo’n okselvijvers zijn natuurlijk gênant… Ik ken het gevoel helemaal. Zeker omdat ongeacht welke deo ik gebruik,  ik dit toch af en toe voor heb. Echt vervelend, en ik ben al naar de dermatoloog geweest en tegen overmatig zweten bestaan er maar weinig opties. Dus ik blijf opzoek gaan naar een top deo. Maar dit is eigenlijk mission impossible. Waarschijnlijk heb je ook al eens iemand horen praten over hoe goed een lady speed stick is. Ok, mijn interesse was gewekt. Maar om een lady speed stick te vinden tja dat was een andere opdracht. Toen ik in Boedapest was had ik wel geluk en lagen daar genoeg lady speed stick te blinken. Ik had genoeg keuze en ik nam 2 lady speed sticks mee om te proberen. Dus hoe goed is lady speed stick nu eigenlijk?

Wat belooft lady speed stick?

De belofte van deze deo is een 48-uurs bescherming tegen overmatig zweten. Laten we eerlijk zijn een deo dat 48 uur beschermd is haast onmogelijk. Want ook lady speed stick kan mij geen 48 uur bescherming bieden. Wel zeker voor een dag, maar ik had ook niet verwacht dat deze me 48 uur zou beschermen.

Hoe werkt het?

De verpakking hiervan is vrij plat en ligt zeer fijn in de hand. Onderaan vind je een draaiknop waarmee je makkelijk de gel kan doseren. Normaal gebruik ik altijd een stick of een spray deo. Dus zo’n gel is iets nieuw voor mij. Maar het systeem vind ik alvast zeer fijn. Want bij een spray deo heb ik vaak voor dat ik te veel spray en het niet goed doseer. Bij zo’n systeem heb je er natuurlijk wel meer controle over omdat je kan zien hoeveel gel er uit komt.

Hoe bevalt de gel deo?

De gel voelt natuurlijk meer vloeibaar aan dan andere deo’s. Maar het verdeelt makkelijk en fijn zonder vlekken achter te laten. Dit is natuurlijk jouw persoonlijk voorkeur. Maar zelf vind ik het wel de moeite waard om te proberen, want ik ben helemaal fan geworden van de gel structuur. Beide deo’s hebben een zachte maar fijne geur! Voor de pro-5 in 1 is qua geur mijn favoriet! Qua werking zijn ze zo goed als gelijk aan elkaar. Je hebt geen last van vlekken en je voelt je een hele dag heerlijk fris en droog. Dus ik snap zeker en vast dat er zo veel dol zijn op lady speed stick! Deze zijn werken echt beter dan de deo’s dat ik gewoon ben! Ik ben zeer blij dat ik eindelijk deze deo’s gevonden heb en er direct twee gekocht heb. Deze gaan echt met zeer veel liefde gebruikt worden.

Conclusie?

Lady speed stick zorgt niet voor 48h bescherming maar dit had ik ook niet verwacht. Waar deze wel voor zorgt, is dat ik een hele dag goed beschermd ben tegen zweten en onaangename geurtjes. Deze deo’s zijn zeker een must have als je opzoek bent naar een top deo dat je goed beschermd. Lady speed stick heeft me helemaal overtuigd en zoals ik al zei gaan deze fijne deo’s met zeer veel liefde gebruikt worden.

Het enige nadeel… Lady speed stick is moeilijk verkrijgbaar in België. In het buitenland kom je deze wel af en toe tegen en ook soms online. De prijs ligt tussen de €3,50 en de €5.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!