Beauty

Gratis vers gezichtsmasker bij lush

Ja, je kan een gratis vers gezichtsmasker bij lush bemachtigen. En neen het is niet een tijdelijk iets dit kan gewoon altijd! Benieuwd wat je hiervoor moet doen? Het is eigenlijk vrij simpel. Het enige wat je moet doen is 5 lege lush verpakkingen binnen brengen. Lekker makkelijk toch! Zeker als je een lush fan bent zal je wel wat potjes in huis hebben. Ik wist dit al een tijdje en spaarde ook mijn lege potjes op. Maar ik wist wel niet goed welke ik wel en niet mocht inleveren en hoe het precies werkte. Maar onlangs bracht ik een bezoekje aan de lush in Gent en ruilde ik mijn lege verpakkingen in voor een gratis maskertje! Dus het leek me wel handig om dit met jullie te delen en je ook alle praktische info te geven. Want een gratis maskertje is toch altijd leuk meegenomen!

Hoe zit het in elkaar?

Je moet dus 5 lege, schone zwarte potjes terug brengen naar de lush winkel. En dan krijg je daar de kans om deze in te ruilen voor jouw gratis masker naar keuze.

Welke verpakkingen?

In Nederland en België is dit eigenlijk anders. In België kan je enkel de lush potjes, dus de zwarte potjes, de doorzichtige potjes (van bv. de jelly shower gels) en de zwarte flesjes (toners) inleveren. In Nederland kan je bovenstaande verpakkingen allemaal inleveren en ook nog eens de doorzichtige flesjes (van bv deze lush deo). Dus moest je veel doorzichtige flesjes hebben dat in België niet aanvaard worden, spaar deze dan op voor wanneer je eens naar Nederland gaat! Ik doe dit namelijk ook, en daar worden deze wel aanvaard.

Wat sowieso niet telt voor een gratis masker zijn alle glazen verpakkingen en de aluminium verpakkingen.

Dus spaar zeker jouw lege lush verpakkingen op zodat je binnenkort jouw gratis masker kan gaan afhalen! Hou er wel rekening mee dat het verse maskers zijn, dus maar een beperkte houdbaarheid hebben.

Ik hoop dat jullie iets aan deze tip hebben, en nu weten jullie perfect hoe het in elkaar zit en wat je moet doen voor jouw gratis masker!

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!