Food,  Hotspot

Hotspot: Ellis Gourmet Burger, Antwerpen

Hotspot is een nieuw soort artikel op mijn blog, en dit kan gaan over een mega gave winkel of ergens waar je lekker kan eten of… Het lijkt me leuk om deze hotspot artikels met jullie te delen! Want als het gaat over eten ga ze er ook lekkere veggie opties hebben! Want ik als veggie weet hoe moeilijk dit is om goede opties te vinden, en mijn vriend eet vlees dat het is bij deze hotspot artikels handig. Want dan weet je dat zowel de veggie als vlees opties goed zijn. En het eerste hotspot artikel gaat over ellis gourmet burger in Antwerpen. Hier zijn mijn vriend en ik niet echt toevallig belangd… Want weet je mijn artikel nog over nacht van de reclamevreters? Daarin had ik gezegd dat mijn vriend een bon van ellis had gewonnen, voila perfect om zo ons eerste hotspot artikel mee te beginnen!

In Antwepen heb je op drie verschillende plaatsen een Ellis gourmet burger, maar wij kozen degene aan het mas uit. We gingen op een regenachtige zaterdag rond 15h. Er waren wat mensen maar het was er niet zo heel druk. Dus we konden heerlijk plaats nemen waar we maar wouden. Het was wel een moeilijke keuze, want het was overal zeer gezellig.

Maar uiteindelijk kozen we een gezellige plaats uit in de buurt van het raam.

De menukaart is zeer origineel, dit is namelijk in de vorm van een krantje! Dus ze krijgen een dikke 10 voor originaliteit! Zo als je kan zien was er ook veel keuze! Ook qua veggie burgers kon ik kiezen uit 3 verschillende. Ook had je keuze uit meerdere side dishes zoals van onion rings tot frietjes en zelfs gegrilde mais. Jaa, keuze genoeg ook voor de vleeseters staan er vele burgers op het menu!

Conclusie?

Het is er super gezellig, lekker en je hebt een goede en snelle service! Dus ja, ik ga zeker nog eens naar ellis gourmet burger! Het is een dikke aanrader voor zowel de veggies als voor de vleeseters. De prijs klasse van de burgers zijn €9-20.
Adres: Sint-Aldegondiskaai 52, 2000 Antwerpen

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!