Beauty,  Review

Hema: korean beauty skincare

Een tijdje terug was ik tussen alle spulletjes van de hema aan het rond neuzen. Want vaak hebben ze zo’n leuke decoraties items. Maar dit keer viel mijn oog niet op decoratie items maar op een rek met allemaal korean beauty skincare! Direct was mijn interesse gewekt en begon ik grondig de producten te bestuderen en de testers uit te proberen. Na bijna 20min lezen en testen waren er twee producten dat er voor mij het meeste uitsprongen… Namelijk een intensieve vochtinbrengende gel & een intensief nachtmasker. Ondertussen heb ik beide producten van de k-beauty lijn van hema uitgebreid kunnen uitproberen… Dus tijd voor mijn review hierover!

Intensive hydro bomb – €8,50

Even kort wat info over de k-beauty lijn van hema. Deze lijn bestaat uit verschillende producten dat draaien om intense hydratatie en de glowing skin trend. Alle producten zijn ontwikkeld in Zuid-Korea en bevatten innovatieve ingrediënten.

Nu terug alles over deze hydro bomb. Dit is een intensieve vochtinbrengende gel verrijkt met niacinamide, hyaloronzuur en caffeïne. Het moet de huidtint verhelderen, hydratatie stimuleren, de huidtextuur gladder maken en zorgen voor die pretty korean glow! Dit product moet je aanbrengen na het reinigen en voor jouw crème aanbrengt.

De verpakking hiervan is vrolijk en handig in een pompflacon. Hiervan komt trouwens de bodem omhoog want betekend dat je zelfs de laatste restje hiervan uit de verpakking kan krijgen. De geur is lekker fris en qua structuur lijkt het op een waterige gel. Zodra je deze aanbrengt, voelt deze lekker verfrissende aan op de huid. Je hebt hiervan echt maar een klein beetje nodig en het trekt goed en vrijwel direct in je huid in. Ik vind het zeker een fijn product. Het is een goede basis dat mijn huid egaal maakt en natuurlijk hydrateert! Dit is zeker een budget topper!

Sleeping pack – €8,50

Dit masker breng je aan in een royale laag op een gereinigde huid voor het slapen gaan en je laat dit gewoon de hele nacht zijn werk doen. De volgende ochtend reinig je dan gewoon jouw huid zoals je normaal doet. Dit intensieve nachtmasker is verrijkt met niacinamide, macadamia- en avocado-olie. Hierin zitten dus vele voedende ingrediënten dat moeten helpen fijne lijntjes te verminderen en zorgen voor een stralende huid!

Het is een hele fijne rijke crème dat lekker fris ruikt, deze voelt zeer aangenaam en luchtig aan op de huid. Soms vind ik zo’n nachtmaskers wel vervelend omdat je toch draait in je slaap. Dus ik raad zeker aan een handdoek over je kussen te leggen. Beter het zeker voor het onzeker nemen he! 😉 Als ik ‘s morgens wakker word, dan merk ik wel dat mijn huid nog wat restanten heeft van dit masker. Maar ik reinig dan gewoon mijn huid zoals ik normaal doe en dan is dit allemaal weg. En ik moet toegeven zo’n nachtmasker werkt echt fijn! Mijn huid ziet er achteraf vele beter en goed gehydrateerd uit! Dus dit masker komt zeker goed van pas deze winter! Maar ook voelt mijn huid heerlijk zacht en ja het ziet er gewoon echt stralend uit! Dus ja, ook dit sleeping masker is weer een budget topper! Heel handig ook, gewoon ‘s avonds opbrengen een hele nacht laten inwerken en voila jouw huid ziet er fantastisch uit!

Conclusie:

Ja, ja ja hema ik ben dol op jullie k-beauty lijn! Wauw, gewoon! Ik had nooit verwacht dat hema zo’n fijne verzorgingsproducten had! Het zijn mega fijne producten dat goed aanvoelen en mijn huid goed hydrateren. Ja, deze doen gewoon wat ze beloven en het fijn hieraan: het zijn nog eens budget toppers! Dus de volgende keer wanneer ik nog eens in de hema ben ga ik de andere producten ook nog eens goed bestuderen want hema heeft mijn helemaal overtuigd! Want fijne prijsjes en fijne producten! Ja, ik ben zéér tevreden van deze k-beauty producten!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.