Beauty,  Review

Hema bamboo sheet mask

Ik ga niet zo vaak naar de hema, maar als ik er eens ben dan bestudeer ik wel altijd de beauty afdeling heel gronding. Dan ga ik opzoek naar hele leuke producten om uit te proberen… En zo zag ik 2 face spa bamboo sheet maskertje in de promotie liggen. Ik kocht deze beide omdat ik fan ben van sheet maskers. Misschien weet je dit wel al? Want ik review er regelmatig van de action. Maar door de promotie leek het me een leuke kans om deze twee sheet maskers van de hema te reviewen. Vooral omdat ik er geen enkele review van terug vond. Dus het was wel eventjes spannend… Want een review geeft je een beetje een idee wat je mag verwacht, maar dat was er dus nog niet over deze maskers. Maar daar breng ik nu verandering in! Benieuwd of deze sheet maskers fijn werken?

Face spa bamboo sheet mask dead sea minerals: €2,25

Dit is een masker verrijkt met dode zee mineralen zoals zeewier & rode algen. Dit bamboe masker moet de huid kalmeren, reinigen, hydrateren en je huid zacht maken. Je brengt dit sheet masker aan op een gereinigde huid en laat het dan een 10 minuten inwerken. Het resterende serum op de huid kan je gewoon in masseren. Maar hoe bevalt dit masker mij?

Laat ik eerlijk zijn dit masker was een hel… Ik heb al zeer veel maskers getest maar dit heb ik nog nooit meegemaakt! Dit masker stinkt enorm! Mijn vriend was in de buurt en als reactie kreeg ik direct te horen: ieuw wat stinkt er hier zo… Tja dat gezichtsmasker dus, zelfs wanneer ik het verwijderd had stonk mijn gezicht nog een beetje naar dit masker. Niet zo fijn dus, maar gelukkig kreeg ik de geur weg door mijn gezicht achteraf goed te scrubben. Maar nu genoeg over de verschrikkelijk geur van dit masker en meer over de werking… Ik heb het masker na 5min al van mijn gezicht gehaald, deels vanwege de stank maar ook deels omdat het mega vreemd aanvoelde op mijn huid. Mijn huid voelde heel vreemd aan en werd precies ook mega koud. In de zomer kan dit lekker aanvoelen, in de winter wat minder. 😉  Zeker omdat ik ook niet echt het gevoel had dat dit iets deed voor mijn huid. Dus neen het face spa bamboo dead sea minerals masker vind ik helemaal geen aanrader!

Face spa bamboo sheet mask argan oil: €2,25

Dit bamboo masker is verrijkt met argan olie. En dit masker zou helpen met de huid te voeden en verzorgen. Ook moet het de vermoeide huid de oppepper geven dat deze nodig heeft. Dus na gebruik van dit sheet masker moet je huid zacht, vitaal en verzorgd zijn. Ook dit masker breng je aan op een gereinigde huid en moet je 10min laten inwerken.

Gelukkig ruikt dit masker veel en veel beter dan het dead sea mineral masker! Je ruikt de argan oil en het heeft een aangename en ontspannende geur vind ik! Dus ik was vooral gelukkig dat de geur hiervan wel lekker was! Ook de werking hiervan is vele beter! Want dit masker geeft een aangename en warme tinteling aan mijn huid. Dit voelt enorm aangenaam, dus dit masker heb ik iets langer dan 10min opgehad. Ongeveer 20min aangezien het zo prettig aanvoelde. Nadat ik het resterende serum in mijn huid in masseerde merkte ik direct dat mijn huid lekker zacht aanvoelde. Ook is dit inderdaad het perfecte masker als je (vermoede) huid een oppepper nodig heeft. Want dit masker geeft het de oppepper dat deze nodig heeft en verzorgd de huid ook nog eens! Ik vind dit zeker het perfecte masker na een vermoeiende periode of avond stappen. Of als je gewoon je huid lekker extra wenst te verwennen. 🙂

Van het dead sea minerals masker ben ik helemaal geen fan, het stink enorm en doet niets voor mijn huid. Het sheet mask met argan oil daaraan tegen is wel een toppertje! Zeker wanneer je huid een oppepper nodig heeft. Dus het dead sea minerals masker komt bij mij nooit meer in huis. Het argan oil masker wil ik zeker wel nog eens opnieuw kopen, want het is perfect voor de vermoeide huid!

Beide maskers zijn verkrijgbaar bij de hema.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.