Beauty,  Review

Hask: argan & macadamia oil

Ik raak tegenwoordig ook zelf vaak beïnvloed want een hele tijd geleden deelde iemand op haar insta stories deze haar olies. Ik heb geen idee meer wie… Maar deze haar olies waren mij toch bijgebleven. Want ze zei dat ze ervan prachtig, glanzend en gezond haar kreeg en… het beste van al deze haar olies zijn budget proef en waren ondere andere in de primark verkrijgbaar. Dus toen ik deze een hele tijd geleden alweer in de primark zag, kocht ik zowel de argan en macadamia haar olie. Om eerlijk te zijn dacht ik na het zien van die insta stories dat dit eigenlijk haarmaskers waren. Dus toen ik thuis de verpakking goed begon te lezen kwam ik er al snel achter dat dit niet het geval was… Maar goed, mijn haar olie was toen bijna op, dus kon ik deze volop gaan testen! De ene beloofd het haar te versterken en te herstellen, de andere olie moet het haar beschermen en hydrateren.

Argan oil – repairing shine hair oil – 18 ml – €3,49

Deze olie moet perfect zijn voor pluizend, droog en beschadigd haar. De geur hiervan is echt heerlijk, je haar blijft hier ook de hele dag subtiel naar ruiken en dat is zeker aangenaam! De olie brengt makkelijk aan zonder je haar vettig te maken. En ik merk duidelijk veel verschil, de olie laat mijn haar prachtig glanzen! Ik heb ondertussen deze olie opgemaakt, ik gebruikte deze 2 tot 3x per week en na enkele weken merkte ik duidelijk dat mijn haar er vele beter en gezonder uitzag. Ook pluizende het vele minder en voelde het gewoon heel goed aan. Ik ben lang toegekomen met het flesje, en voor mijn gekleurd, krullend droog haar werkt dit product geweldig goed! Het is zeker een budget topper dat ik opnieuw ga kopen.

Macadamia oil – moisturizing shine hair oil – 18 ml – €3,49

Deze olie moet je lokken een hydratieboost geven. Als je vaak jouw haar bewerkt met warmte (stijlen, krullen of drogen) of vaak kleurt dan is deze hydratieboost wat je nodig hebt! Elke keer als ik mijn haar eens met warmte droogde of extra krullen in maakte gebruikte ik deze olie. En deze is top! Zelfs als je jouw haar bewerkt met warmte ziet het er nog steeds top en gezond met een mooie glans uit! Nu moet ik wel toegeven dat ik niet heel vaak mijn haar met warmte bewerk. Maar voor de keren dat ik het deed, werkte deze olie geweldig! Als jouw haar droog is en nood heeft aan hydratatie? Dan is deze haar olie wat jouw dorstige lokken nodig hebben!

Deze olies bevatten geen sulfaten, parabenen en zijn alcoholvrij. De flesjes lijken redelijk klein, maar je komt hiermee zeer lang toe. Zeker aangezien je maar een beetje nodig hebt van deze olies. De opening hiervan is een vrij groot gat, dus je moet wel voorzichtig zijn anders heb je direct te veel olie. Ik heb hiervan slechts een druppeltje nodig. Het dopje hierop is wel wat moeilijker om te open te doen, aangezien het allemaal vrij klein is.

Conclusie:

Beide olies werken geweldig! De olie met macadamia is echt perfect als je jouw haar vaak kleurt en of bewerkt met warmte. De olie met argan is dan weer ideaal voor pluizend, droog en of beschadig haar. Beide olies verzorgen mijn haar enorm goed, maakt het lekker zacht en gezond en laat het er mooi glanzen uitzien. Maar mijn persoonlijke favoriete is wel de olie verrijkt met argan omdat deze mijn krullend, pluizig haar er beter en minder pluizig laat uitzien. Ja, deze olie ga ik zeker opnieuw kopen! Ze werken geweldig, je hebt hiervan niet veel nodig én ze zijn nog eens budget proef! Ja, hier hou ik van! Ik heb deze beide gekocht in de primark, maar deze zijn ook verkrijgbaar bij di en bij verschillende webshops.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.