Personal

Fijne feestdagen! ✨

Mijn ikea adventskalender is ondertussen op… Dat betekend dus dat kerst er is! Ondertussen is het al de eerste kerstdag. Ik doe niet echt iets special vandaag, gewoon heerlijk comfy series bingewatchen ;). Maar gisteren was het wel zeer druk omdat er bezoek kwam. Ik zorgde voor de vele veggie hapjes en de cocktails… Gelukkig is alles goed gekomen en was het een fijne avond! Maar ik hoop dat jij ook met kerst iets leuk doet of nog gaat doen! Want deze periode is voornamelijk over gezellig samen zijn. En volgende week is het al 2018! Time flies… Maar voordat het 2018 is wil ik jullie allemaal fijne feestdagen toegewenst! Geniet van deze periode en hopelijk heb je een geweldige tijd!

Dit is de kerstboom van dit jaar… Niet veel cadeaus zeker als je rekening houdt met dat sommige nep zijn om de leegte op te vullen… 😉 Hehe, maar de cadeautjes zijn altijd leuk om te geven. Maar met de feestdagen is het vooral gezellig samen zijn! De kerstboom is ook een beetje klein als je deze vergelijkt met onze veel te grote planten… Maar volgend jaar gaan we voor een groter exemplaar!

Van Woodwick mocht ik enkele kaarsen uitkiezen en deze waren echt perfect voor mijn kerst tafel!Ik heb er ook veel positieve commentaar over gekregen. Vooral omdat ze enorm groot, special en heerlijk zijn! Mijn persoonlijke favoriet is toch wel appelwood & campfire marshmallow!

Blousje is van: lesara

Ik wens je echt al het beste toe met kerst en natuurlijk in 2018! Dat jouw feestdagen gevuld mogen zijn met warmte, geluk en heel veel liefde! <3

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!