Beauty,  Review

Hairlust: hair growth formula vitamines

Nu meer dan ooit er voor kom ik op instagram heel vaak haarvitamines tegen voornamelijk dan in zo’n snoepjes vorm. Nu moet ik wel eerlijk zijn dat ik altijd wat meer terughoudender ben geweest voor zo’n haar snoepjes. Maar ik moet wel toegeven dat ik af en toe wel eens supplementen er voor neem van de apotheek maar dan wel in pil vorm. Maar een hele tijd terug hebben deze hairlust vitamines in de goodiebox gezeten. Dus ja, eigenlijk wel ideaal voor mij om dit soort supplementen eens te proberen in snoepjes vorm. Want natuurlijk is een snoepje nemen makkelijker dan zo’n pilletje doorslikken, vind ik zelf toch. 😉
Deze gummies zitten boordevol vitamines en mineralen zoals: vitamine C, E, B6, A, B12 & D, biotine, zink, foliumzuur,… Deze moet normaal gezond haar van binnenuit helpen ondersteunen. De gummies zijn vegan, zonder gelatine en vrij van kunstmatige smaak en kleurstoffen. Eén potje bevat 90 gummies en hiermee kan je één maand toekomen (je moet er 3 per dag nemen).
Conclusie:
Nu vind ik het nog al moeilijk om te zeggen of deze supplementen echt werken of niet. Aangezien ik een verpakking had gekregen met 45 gummies en dit net genoeg is voor 15 dagen. En om echt resultaat te kunnen zien moet je zo’n supplementen meestal langer nemen. Meestal een 3 tal maand. Maar ik geloof er wel in dat bepaalde ingredienten er voor kunnen zorgen dat je haar van binnenuit terug gezonder wordt. Deze gummies nemen vond ik ook geen straf aangezien ze erg lekker smaken. Het was een beetje een yoghurtachtige gummie dat niet al te zoet smaakten. Dus qua smaak zitten deze gummies zeker goed! Ook vind ik het top dat deze vegan en vrij van kunstmatige kleur smaak en kleurstoffen zijn. En ik moet ook wel toegeven dat zo’n gummie wel makkelijker naar binnen gaat als supplement dan die pilletjes. Maaaar… Ja, er is maar….  Ik vind deze persoonlijk nog al aan de prijzige kant. Een potje voor 1 maand kost €32,95 & 3 maand kost normaal €98,85 (alhoewel het nu aan een promo prijs staat van €66,95). En je moet deze supplementen zeker ongeveer 3 maand nemen om echt resultaten te kunnen zien.
En als je dan kijkt naar enkele belangrijke ingredienten in deze gummies zoals bv; zink & biotine. Dan ken ik wel enkele ‘normale’ supplementen dus pilletjes dat qua ingredienten overeen komen of zelfs nog beter zijn en vooral goedkoper zijn… Als je zelf problemen hebt met supplementen in pilletjes vorm te nemen dan zijn deze gummies wel een oplossing voor jouw. Maar zelf vind ik ze nog al prijzig…

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.