Beauty,  Youtube

Goodiebox unboxing | mei 2021

Het is een tijdje geleden dat ik nog eens een goodiebox unboxing op mijn blog gedeeld heb…. Maar ik hoop dat je benieuwd bent naar de box van deze maand, mei. Want samen met jullie unbox ik de ‘first hint of summer’ goodiebox. Zoals jullie misschien al weten is goodiebox duurder geworden. Ze hebben de box direct €5 duurder gemaakt, maar dit moet er wel voor zorgen dat er meer producten in zitten en de waarde van de box ook hoger ligt. Onderaan dit artikel vind je meer informatie hierover en ook een korting van €10 op jouw eerste goodiebox. Maar ik stel voor dat we samen eerst eens gaan kijken naar de inhoud van de box en wat ik ervan vind.

Goodiebox:

Ook een beetje meer informatie omtrent goodiebox, aangezien ze het recent veranderd hebben. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten of pauzeren. Goodiebox kost €24,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten minimaal 5 items bevatten en een minimale waarde van €80 hebben. Ook moeten er minstens 2 full-size producten inzit. De box wordt meestal verstuurd in het midden van de maand. De exacte week waarin je de box mag verwachten kan je terug vinden in je account.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. 100 goodiebox punten staat gelijk aan €5, dus voor een gratis goodiebox heb je 499 goodiepoints nodig. Vroeger kreeg je per product waarvan je een review plaatsten 10 punten, dit is nu veranderd, nu krijg je 50 goodiebox punten per beoordeelde box. Maar je kan ook punten verzamelen voor een gratis box door vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €10 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje. En deze maand is het van karmameju een sun body lotion + face brush.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.