Beauty,  Youtube

Goodiebox unboxing | maart + vegan limited edition box (BE)

Het is weer tijd voor de maandelijkse goodiebox unboxing! En deze keer ga ik je niet enkel de box van de maand maart laten zien, want ik ga ook de vegan limited edition box unboxing. Af en toe brengt goodiebox bovenop hun normale maandelijkse boxen een limited edition box uit. Deze zijn altijd met een bepaald thema, deze keer is het thema vegan, dus de box zit vol vegan producten *yay*! Deze boxen zijn trouwens vrij verkrijgbaar en je bent natuurlijk niet verplicht deze te kopen. Maar het is natuurlijk wel een fijn extraatje! Dat was toch wat ik dacht, dus laat ik je snel zien wat er in de box van maart en de limited edition vegan box zit! En zoals altijd heb ik een korting voor jouw eerste box. En deze maand is het meer dan normaal, maar liefst €10 korting! Alles hierover vind je onderaan dit artikel terug.

Limited edition box: vegan

Kort nog eventjes wat informatie over de vegan box. Deze is dus een extraatje dat je kan bestellen bovenop jouw maandelijkse box. Alle 7 producten zijn helemaal vegan. De box is tijdelijk verkrijgbaar dus op = op en deze heeft een prijs van €24,95. Je kan deze normaal gezien ook bestellen zonder dat je een abonnement hebt op goodiebox, dus misschien is dit een leuke kennismaking?

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden, ze krijgen dan een korting op hun eerste box en jij krijgt een gratis box! En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden, normaal is het altijd €5 maar in de maand maart is het zelfs meer!

Tot eind maart kan je via deze link maar liefst €10 korting krijgen op jouw eerste box. En een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje. Deze maand is het een heerlijke body souffle van human+kind.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.