Beauty,  Youtube

Goodiebox unboxing | juli 2021

Tijd om de goodiebox unboxing van juli met jullie te delen! Deze box stond helemaal in het teken van ‘happy moments’. En voor dat happy moment heeft goodiebox zeker gezorgd… Want in deze goodiebox hebben ze random een leuk extra cadeautje gestoken. Bij mij was dit toevallig een blush, maar er zijn verschillende extra’s, dus het kan zeker zijn dat jij iets anders krijgt of gekregen hebt. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder voor mijn unboxing!

Goodiebox:

Ook een beetje meer informatie over goodiebox, aangezien ze het recent veranderd hebben. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten of pauzeren. Goodiebox kost €24,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten minimaal 5 items bevatten en een minimale waarde van €80 hebben. Ook moeten er minstens 2 full-size producten inzit. De box wordt meestal verstuurd in het midden van de maand. De exacte week waarin je de box mag verwachten kan je terug vinden in je account.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. 100 goodiebox punten staat gelijk aan €5, dus voor een gratis goodiebox heb je 499 goodiepoints nodig. Vroeger kreeg je per product waarvan je een review plaatsten 10 punten, dit is nu veranderd, nu krijg je 50 goodiebox punten per beoordeelde box. Maar je kan ook punten verzamelen voor een gratis box door vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €10 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.