Personal

Goodiebox unboxing | januari 2021

It’s been a while… Ik heb heel lang niets meer gepost op mijn blog door omstandigheden… But I’m back. En ik ga mijn best doen om terug regelmatig te posten. Ik ga niets beloven, maar ik heb het wel gemist en hopelijk lukt het mij ook om vaker artikels online te zetten. Laat ik dat anders ineens op mijn lijstje met goede voornemens voor dit jaar zetten: meer bloggen in 2021! Voila, nu is het officieel en kan je zeker meer artikels terug verwachten op missprettiness.com! 🙂 Voor nu heb ik iets heel leuk… Allez, ik vind het zelf toch iets geweldig vooral toen ik de inhoud zag. Ik heb het namelijk over de eerste goodiebox voor dit jaar! En wauw, goodiebox is echt met een knaller van box gestart! Ik ben zelf heel blij met deze box. En ook een primeur voor mij… Want deze box heeft de hoogste winkelwaarde namelijk €161 dat ik ooit al heb ontvangen van goodiebox. En ik ben ondertussen 1 jaar en 1 maand lid. Dus ja, ze zijn 2021 echt goed gestart! Benieuwd naar de unboxing voor deze maand? Kijk dan snel verder! Want wie weet kan je met deze goodiebox 2021 ook met een ‘knal’ dan starten! 😉

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €10 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.