Beauty,  Youtube

Goodiebox oktober | unboxing

Een paar dagen geleden heb ik mijn goodiebox voor deze maand, oktober ontvangen… Dus dit betekend dat het weer eens tijd is om mijn maandelijkse goodiebox te unboxen. De boxen van de vorige maanden vond ik echt toppers. Dus ik was natuurlijk zeer benieuwd naar de box voor deze maand. Ik ben nog steeds zo’n fan van dit concept en kijk er elke maand naar uit om mijn box te mogen unboxen. Ik ben nog steeds blij dat ik hier een abonnement heb op afgesloten. En ondertussen heb ik ook al kunnen sparen voor enkele gratis boxen *yay*. Maar ik heb ook goed nieuws voor jouw… Want als je na het zien van mijn unboxing deze box ook wil bestellen… Dan heb ik een kortingscode van €10 voor op je eerste box. Maar laten we snel ontdekken wat er in de box van deze maand zit.

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €10 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.