Beauty,  Youtube

Goodiebox november | unboxing ✨❤

Hi sweeties, het is weer eens tijd voor een goodiebox unboxing! En goed nieuws want jij kan nog steeds €10 korting krijgen op jouw eerste goodiebox. Maar hierover vind je meer informatie onder mijn video. Ik kan wel alvast verklappen dat de box voor de maand november echt in mijn top 3 voor dit jaar zit. Deze box is wel iets later dan gepland geleverd maar goodiebox heeft hierover wel enorm goed gecommuniceerd. En deze box was zeker het wachten waard vind ik! Ik ben nog steeds enorm gelukkig met de box van deze maand. Dus laten we snel verder gaan naar de unboxing zodat jij ook te weten kan komen wat er allemaal in zit! 🙂

Goodiebox:

Ook zoals altijd nog kort wat meer informatie over goodiebox zelf. Het is een abonnement dat je natuurlijk altijd kan stopzetten. Goodiebox kost €19,95 per maand dit is inclusief verzendingskosten. De boxen moeten altijd 5 tot 7 beauty – en verzorgingsproducten bevatten en een minimale waarde van €65 hebben.

Het leuke is dat je goodiepoints kan gaan sparen voor een gratis goodiebox of voor korting. Deze kan je verzamelen door de producten uit de box maandelijks te reviewen, vrienden uit te nodig om ook lid te worden. En dit is natuurlijk de korting dat ik jouw kan aanbieden.

Via deze link krijg je €10 korting op jouw eerste box en een leuk extraatje… Nieuwe leden krijgen vaak ook een welkomstcadeautje.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.