Fashion,  Review

Get lumière: de perfecte choker

Een tijdje terug werd het Nederlandse merk Lumière gelanceerd. Dit juwelen merk gebaseerd in Amsterdam richt zich op een wereldwijd publiek én het is een familie bedrijf. Toen ik hun juwelen en de boodschap die er achter zat zag was ik direct overtuigd. Lumière wilt vrouwen wereldwijd inspireren. Achter ieder van hun juwelen en designs ziet er ook een aparte maar prachtige boodschap. Toen ik een kijkje nam tussen al hun juwelen was er één item dat mijn aandacht trok en waarbij het liefde op het eerste zicht was… Vroeg droeg ik heel vaak zo’n zwarte elastische choker, ik was er echt dol op. Ik weet niet of je weet wat ik bedoel? Maar de laatste jaren draag ik dit echter bijna niet meer omdat ik een beetje meer volwassen ben geworden. Een beetje maar… 😉 Maar om een lang verhaal kort te maken zag ik op de webshop dus een choker dat daar op leek maar dan de meer elegante en volwassen versie daarvan…

Flora chocker:

De design inspiratie van deze choker is: vier bloembladen, als in de wilde natuur, omarmen innerlijke sterren op symmetrische wijze en vormen een sieraad van ongekende schoonheid. Dit design brengt twee werelden samen: prachtige geometrie met zijn finesse en rigiditeit en bloemen patronen vol subtiliteit en schoonheid. De perfecte combinatie voor een elegante choker. Het flora patroon is niet enkel verkrijgbaar als choker maar ook als ring, armband & oorbellen.

Goed om te weten: Alle juwelen bij Lumière zijn handgemaakt met liefde en zorg én met hoogwaardige materialen.

Mijn choker kwam toe in een leuk doosje en in een fluweel zakje. Ik koos zelf de choker in het goud maar in het zilver is deze er ook. Ik vind de choker er zelf prachtig uitzien! Het is echt een meer volwassen en elegantere versie van de choker dat ik vroeger droeg. Voor mij is dit echt de perfecte choker! Ik ben er enorm blij mee ook de kwaliteit is geweldig! De prijzen van lumière zijn ook zeer correct zeker als je weet dat alles met hoogwaardige materialen en hand gemaakt wordt.

Dus als je misschien opzoek bent naar een cadeautje voor iemand of gewoon lekker voor jezelf? Dan kan je altijd op hun webshop (get lumière) eens een kijkje nemen. Buiten deze choker hebben ze nog zoveel andere prachtige juwelen in verschillende stijlen! Ik ben echt oprecht fan van hun juwelen en de boodschap dat er achter zit!


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.