Beauty,  Review

Garnier: aloe vera hair food 3-in-1 masker

Mijn haar heeft zeker een wekelijks haarmasker nodig. Het is redelijk droog en gekleurd. Dus ik moet mijn haar zeker goed verzorgen en genoeg voeden als ik niet wil dat het op stro lijkt… Dus haarmasker vliegen er bij mij doorheen alsof het niets is. Ok, dat is misschien een beetje overdreven maar ik denk toch dat ik om de 3 maand een nieuwe pot moet aanschaffen… En deze keer ging ik voor een haarmasker van garnier met aloe vera. Dit is niet alleen maar een haarmasker maar een 3 in 1 product. Want je kan het op meerdere manier gebruiken en het is perfect voor normaal en droog haar. Benieuwd? Laat ik je dan snel vertellen wat ik vind van dit haar product!

Als ik me niet vergist is deze met aloe vera gel de nieuwste toevoeging tot de hair food lijn van garnier. Deze is perfect voor normaal en droog haar en moet zorgen voor een goede hydratatie en verzorging. En daar boven op moet het je haar er mooi en gezond laten uitzien. Het masker bevat buiten aloe vera gel ook kokos, soja en zonnebloem olie. Ik had het al vermeld maar dit is eigenlijk een 3 in 1 product. Want… je kan dit allereerst als haarmasker gebruiken maar ook als conditioner en als leave in dus als soort van serum verzorging voor je haar. Met deze pot heb je dus eigenlijk direct alles in huis om jouw lokken te verzorgen. Maar dit is nog niet alles… Want het masker is ook nog eens voor 98% van natuurlijke oorsprong, het is vegan en het bevat geen geen siliconen, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

Ik gebruik dit zelf als een haarmasker meestal 1x of soms zelfs 2x per week. Het is redelijk dik maar toch een tikkeltje waterig van structuur. Maar het is heel makkelijk om dit te verdelen over jouw lokken. Het masker zelf ruikt heerlijk fris, heerlijk voor in de zomer te gebruiken! Geur is natuurlijk iets zeer persoonlijk maar ik ben er zeker van dat de meeste deze aloe vera geur goed zullen vinden! Ik laat dit als haarmasker meestal 20 tot 30 minuten inwerken. Daarna spoel ik het uit en was ik mijn haar zoals ik normaal doe, dus laten we nu eens naar een voor en na foto kijken…

Links is voordat ik dit als haarmasker heb gebruik en rechts is na. Buiten dat mijn krullen er terug vele mooier uitzien, zie je misschien op het eerste zicht niet heel veel verschil. Maar ik kan wel zeggen dat er zeer veel verschil is! Want buiten dat het veel doet voor mijn krullen en deze er weer prachtig laat uitzien maakt het mijn haar ook echt mega zacht! Het voelt direct heel wat beter aan en ziet er ook vele gezonder uit. Dus ja, het masker doet zeker wel veel voor mijn haar. En dit haarmasker krijgt van mij nog extra pluspunten voor de heerlijke geur dat het achteraf geeft aan mijn lokken.

Conclusie:

Dit 3 in 1 product werkt echt geweldig! Het maakt mijn haar lekker zacht, laat het heerlijk ruiken en het beste van al het ziet en voelt er vele beter en gezonder uit. Ik gebruik het zelf als haarmasker, maar je kan het dus ook als conditioner of als leave-in gebruiken. Het is dus een multifunctioneel product dat echt werkt, vegan en budget proef is! Dus ja, dit fijne haarproduct kan ik je zeker aanraden!

Prijs: Garnier Fructis Hair Food 3-In-1 masker aloe vera kost: €6,99.

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.