Beauty,  Review

Figs & rouge: hydra matte pore correct velvet cream

Figs & rouge: hydra matte pore correct velvet cream is een hele mond vol. Maar dit product kan je eigenlijk het best omschrijven als een soort van primer dat je zo kan dragen en onder je make-up. Vroeger snapte ik nooit waarom iemand dagelijks een primer zou gebruiken. Ik gebruikte af en toe een primer wanneer ik iets belangrijk had, maar voor de rest eigenlijk nooit. Maar sinds kort vooral dankzij dit product is dit helemaal veranderd en ben ik het nut er van gaan inzien (eindelijk 😉 ). Dus tijd om je alles te vertellen over deze smooth matte cream van figs & rouge.

Figs & rouge:

Omdat figs & rouge voor mij ook een niet zo bekend merk was heb ik kort eventjes wat informatie hierover opgezocht. Figs & rouge is een vegan en dierproefvrij merk van de UK, waar ook alle producten worden gemaakt. Het merk richt zicht vooral op luxe verhelderende huidversterkende producten die de huid moeten voeden om zo die vitaliteit en glans te versterken. Al hun producten zijn ontworpen voor alle huidtypes en enkele bekende sterren zoals  Emma Watson en Lizzy Jagger zijn enorme fan van hun producten. 

Hydra matte pore correct velvet cream

Deze primer voelt luchtig aan, ruikt neutraal en smeert goed uit. Je brengt deze cream trouwens aan na jouw moisturiser. Ik gebruik deze zelf als primer onder mijn make-up maar je kan dit ook prima gebruiken als je geen make-up draagt. Als je geen make-up draagt dan zal je huid er vooral matte en iets meer egaler uitzien. Ik gebruik het zelf als primer omdat mijn make-up er mooier uitziet en vooral langer en beter op zijn plaats blijft zitten. Ik vind deze smooth matte cream echt heel fijn! Laat ik het zo zeggen: dit is de beste primer dat ik al geprobeerd heb. Mijn make-up heeft er echt nog nooit zo mooi en natuurlijk uitgezien. Ook merk ik dat het mijn huid er egaler laat uitzien en mijn poriën minder hard opvallen. Voor de rest merk ik dat het mijn huid matter maakt maar niet volledig zodat er toch nog een gezonde subtiele glow doorkomt.

Conclusie:

Ja, deze hydra matte velvet cream heeft mij helemaal overtuigd! Ik gebruik deze het liefste als primer onder mijn make-up. Maar je kan deze ook prima zo dragen. Het maakt je huid vooral matte, egaal en laat je poriën minder opvallen. Ik ben er zeker van dat ik deze primer opnieuw wil kopen! Ik ben helemaal overtuigd, deze werkt voor mij enorm goed!

Prijs: figs & rouge – hydra matte pore correct velvet cream kost €33 voor 30ml.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.