Youtube

Favoriete fit youtubers voor home-workouts

Nu dat ik zelf door de corona crisis thuis zit ben ik terug begonnen met sporten. Maar wel op een toegankelijke en veilige manier. Namelijk door middel van verschillende youtube video’s! En ik kan je alvast zeggen door die youtube video’s krijg je ook enorme spierpijn, dus ze werken zeker! 😉 Maar omdat ik zeker niet de enige ben dat extra tijd heeft in deze tijden leek het me wel handige om in dit artikel mijn favoriete youtube accounts op een rijtje te zetten. Dus doe die sporten kleding maar al aan… Want met deze fitness youtubers kan je er invliegen om je (terug) fit te voelen!

Blogilates

Dit is toch wel het account dat ik al jaren lang volg.  Ze heeft ook iedere maand een workout kalender dat je kan volgen. Of als je een beginner bent? Dan staat er op haar site ook een kalender voor beginners. Haar pop-pilates video’s richten zich vooral op het verstevigen van de spieren.

Pamela Reif

Afhankelijk van jouw niveau: beginner, medium of meer gevorderd zijn er aangepaste workouts te vinden. Zij staat vooral bekend om jouw die killer buikspieren te geven. Dus wil jij graag ook die killer buikspieren? Dan zijn haar video’s wat je nodig hebt! Maar buiten voor de buikspieren vind je hier natuurlijk ook nog andere workout video’s om bv. heel je lichaam te trainen of voor een workout voor je billen. Zeker de moeite om ‘samen met haar’ te trainen.

MadFit

Het leuke aan dit youtube kanaal vind ik de variatie hierop. Je vind hier ondere andere full body workouts, yoga,… op terug. Maar wat het extra leuk maakt is haar body work out op bv. het nieuwste liedje van Dua Lipa of van iemand anders. Dat is wel fijn ter afwisseling en dan kan je jouw helemaal uitleven op dat nummer!

POPSUGAR Fitness

Als je wat meer afwisseling wenst, dan is dit het kanaal voor jouw! En je kan hierop een echte celebrity workout doen! Want hierop vind je verschillende work-outs terug van personal trainers uit Hollywood! De workouts richten zich vooral op fitness en dans. Dus je kan jouw Hollywood dream body op een plezante manier bereiken met deze workouts! De video’s hiervan zijn meestal tussen de 30 tot 50 minuten.

Chloe Ting

Wil je een workout doen zonder benodigdheden maar dat toch zeer intense is? Ja, dat moet je hier zijn! Bijna al haar workouts hebben geen benodigdheden en zijn toch zeer pittig! Zeker eens leuk om haar workouts (af en toe) te doen ter afwisseling van jouw normale routine.
Ik hoop dat er iemand tussen zit (of zelf meerdere misschien) waar je nu kennis mee hebt kunnen maken. Zodat je met veel plezier jouw home workout kan doen. Have fun! Ik ben zelf enorme fan van deze manier van workouts te doen, ik hoop jij (nu) ook! 🙂

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.