Beauty,  Review

Eylure wenkbrauw producten

Noem het beroepsmisvorming van iemand dat is afgestudeerd als schoonheidsspecialist. Maar als ik iemand zie dan kijk ik eerst naar de wenkbrauw. Ja echt beroepsmisvorming he… Maar wenkbrauwen zeggen en bepalen meer over jouw gezichtsuitdrukking dan dat je denkt. Daarom dat die brow bars ook echt als paddenstoelen uit de grond komen, zij weten hoe belangrijk mooie verzorgde wenkbrauwen zijn. Maar je ziet niet enkel steeds meer en meer een brow bars maar ook steeds meer keuze in de make-up producten voor de wenkbrauwen! Yes, eylure heeft een zeer ruim aanbod aan wenkbrauw product! Zo testte ik de brow amplifier, pomade, contour & luminizer uit.

Brow amplifier – €9,95

Toen ik deze de eerste keer gebruikte was ik er geen fan van. Ik vond dat mijn wenkbrauwen er te donker uitzagen. Maar ik gaf het een tweede kans, en gelukkig maar. Want nu vind ik het wel een heel fijn en vooral makkelijk product! Je hebt enkel dit nodig om jouw wenkbrauwen te modelleren! Je moet wel opletten dat je zoals mijn eerste keer niet te veel van het product gebruikt. Want het pigment hiervan is heel goed. Zo goed dat je moet opletten. 😉 Maar eens je weet wat perfect voor jouw is, is het een fijn en snel product voor je wenkbrauwen!

Link is mijn wenkbrauw zonder product en rechts is met een voorzichtig laagje brow amplifier.

Brow pomade – €9,95

Onverwachts is deze brow gel mijn favoriet geworden! Het is een makkelijke gel dat niet enkel kleur geeft maar ook mijn wenkbrauwen mooi in vorm houdt. Het is de perfecte gel om je wenkbrauwen mee bij te werken. De pigmentatie is ook fantastisch! En deze is ook nog eens waterproof. Dus zelfs op jouw stand vakantie zullen jouw wenkbrauwen er flawless blijven uitziet! Zeker een product dat ik met veel plezier gebruik en nog eens opnieuw ga kopen! Het is echt een toppertje deze wenkbrauw gel!

Brow contour – €9,95

Als je liever een potlood gebruikt dan is de brow contour zeker iets voor jouw! Het is een potlood dat langs de ene kant het kleurtje voor jouw brows bevat en langs de andere een highlighter voor strakke wenkbrauwen. Dus als je graag strakke wenkbrauwen wenst en een matte highlighter is dit potlood zeker iets voor jouw! Als je het enkel voor het wenkbrauw potlood zou gebruiken dan zou ik deze niet kopen. Het zijn beide fijne kanten dat goed werken. Maar ik merk zelf ook dat ik snel enkel het potlood gebruik of een ander snellere product pak. En dan is het wat zonde dat ik die highlighter kant niet gebruik. Maar als je hele straks brows wilt, is dit wel een toppertje!

Brow luminizer – €9,95

Om in het thema strakke wenkbrauwen te blijven hebben ze ook een brow luminizer. Een potlood met aan twee kanten een highlighter, een matte en een prachtige shimmer variant. Om eerlijk te zijn gebruik ik dit niet zo heel vaak want het moet vaak snel gaan bij mij… Maar shame on me daarvoor, want het is echt een prachtig potlood! De matte highlighter werkt perfect voor strakke wenkbrauwen. En de shimmer highlighter geef toch dat extraatje aan jouw look. Het is echt een prachtige shimmer, subtiel maar toch net voldoende aanwezig! Ik vind het een heel mooi product dat ik zeker vaker moet gebruiken!

Conclusie:

Wat je ook wenst: gel, potlood,… Eylure heeft alles wat jij nodig hebt voor de mooiste wenkbrauwen! Alle producten zijn mega fijn. Maar het toppertje van deze vier vind ik toch wel de pomade, echt een top product voor mijn wenkbrauwen! Ik zou zeggen ben je opzoek naar fijne producten waarmee je prachtige wenkbrauwen krijgt? Neem dan zeker een kijkje bij de eylure producten. Ik ben alvast fan en ben er zeker dat jij dat ook zal zijn! Buiten deze dark brown kleuren hebben ze nog een lichtere bruin en ook nog voor blond.

Eylure is oa. verkrijgbaar bij DI.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.