Events

Event // press days SS18

Yaay, deze maand was het terug tijd voor de pers dagen! Whii, ik ben echt dol op deze dagen! Het is altijd zo enorm leuk! En nog steeds leer ik veel nieuwe mensen kennen en dat vind ik echt geweldig! Deze keer ging ik niet enkel naar de press days in Antwerpen maar ook naar degene in Brussel. En dit was enorm anders maar wel zeer leuk! In Brussels was het iets anders omdat de meeste naar Antwerpen gaan. Maar beide pers dagen waren gewoon geweldig! Ik zag zoveel prachtige items! Mijn kerst wishlist is nu zeker volledig gemaakt! 😉

Dit is een kleine sneak peek van de nieuwe Heidi Klum x lidl collectie! Deze keer is het de let’s celebrate collectie en deze is natuurlijk perfect voor de feestdagen! In deze collectie zitten heel veel glitter en fluffy items! Ik was al dol op de let’s wow collectie maar nu ben ik ook fan van deze nieuwe samenwerking!

Soms heb ik spijt dat ik gelnagels heb, want ik zie altijd zo’n leuke nepnagels! Hehe, maar gelnagels is natuurlijk vele anders! Maar ik ben er nog steeds enorm happy mee! 😉

Ik zag de white now touch pen en hierover had ik toevallig al een artikel geschreven. Hiervan ben ik nog steeds fan zeker voor speciale gelegenheden!

Fentimans was voor mij een onbekend merk maar hun rose lemonade en ginger beer waren top!

Wanneer ik dit boek zag wist ik direct deze komt op mijn wishlist! Eén van mijn bucket list items is de vegan challenge en dit boek zou perfect zijn voor tijdens deze challenge!

Omg, dit was echt zo lekker! Ik had nog nooit een hartige pannenkoek geprobeerd. Shame on me! Want deze zijn echt zeer goed! De pannenkoeken waren gemaakt door Pascalino. De volgende keer dat ik naar Antwerpen ga, ga ik Pascalino zeker een bezoekje brengen! Want de pannenkoeken waren hemels goed!

We kennen allemaal de welbekende tweezerman pincetten maar nu hebben ze ook makeup kwasten.

Oeeeh, wanneer ik star wars items zie ben ik starstruck. Hoe leuk zijn deze nu niet? 😉

Hoe mooi zijn deze Evian flessen in samenwerking met Chiara Ferragni! <3

Bij Mily kon je normale of speciale stick on eyeliner uit proberen! Natuurlijk wou ik iets special! And I love it! De vrouw dat dit ontworpen heeft is zelf een makeup artist. En zij was zo lief en een echte power vrouw! Dit merk is echt de moeite! Zeker als je iets special wilt of wanneer je niet zo goed bent in eyeliner! 😉

Een outfit artikel met deze geweldige eyeliner komt er zeker snel aan! Ik hoop dat je dit artikel leuk vond. Ben je benieuwd geworden naar mijn andere artikels over de press days? Hier kan je mijn SS17 artikel vinden, FW17 en FW16.

Lots of love xxx

You can follow me on

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: the blogger behind missprettiness.com has dyslexia. I’m doing the best that I can. But if you see a spelling mistake I’m sorry about that!

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!