Beauty,  Review

Essie: spring collection

Ik heb voor een lange periode gelnagels gehad. Toen ik stopte met deze miste ik het wel om altijd een leuke kleurtje op mijn nagels te hebben. Dus heel lang liet ik ze normaal zonder een leuk kleurtje… tot ik onlangs van essie een leuk pakketje mocht ontvangen. Hierin zat hun lente collectie.  De kleuren zagen er alvast veelbelovend uit. De collectie wordt omschreven als een tea party qua kleuren. Daarin volg ik ze zeker, want net zoals thee hebben deze kleuren iets magisch. Kijk zeker snel verder naar swatches… en om er natuurlijk achter te komen wat ik vind van deze lente collectie.

In deze collectie vind je 6 verschillende kleuren, met een cream finish, parel of zelfs een shimmer. De kleuren zijn prachtig om naar te kijken en passen helemaal bij het lente gevoel. Dus laat ik je snel kennis maken met deze 6 prachtige kleuren.

Pinkies out

Dit is een hele lieve, zachte abrikoos kleur met een parel koraal finish, hier heb ik wel 4 laagjes van nodig gehad…

Tiers of joy

Tiers of joy, is een zachte violette kleur met een mooie blauwe, groene gouden parel finish.

Stirring secrets

Dit is een nude beige cream kleur met een beetje licht roze er doorheen.

Reign check

Reign check is een moeilijke kleur om te omschrijven, deze veranderd constant afhankelijk van het licht. Ik zou dit eerder omschrijven als een zachte metallic grijze kleur met een magische gouden finish.

Teacup half full

Dit is een kastanje bruine kleur met een prachtige gouden iridescence.

A touch of sugar

Dit is zeker en vast één van mijn favoriete kleuren. Dit is een zachte roze nagellak met een prachtige gouden shimmer er doorheen.

Conclusie: Ik vind deze lente collectie enorm mooi en vernieuwd! Enkel Reign check vind ik wat een vreemde kleur voor een lente collectie, maar desondanks dat vind ik deze wel special! Mijn favoriete kleuren van deze collectie zijn sowieso ‘a touch of sugar’ en ‘stirring secrets’. Maar natuurlijk het belangrijkste de kwaliteit… Pinkies out is het enige lakje waarvan ik 4 laagjes nodig had. Van alle andere had ik er slechts 2 of als ik de nagellak dun aanbracht 3 nodig. Wat helemaal niet veel is, zeker als je weet dat deze nagellak mega snel droogt! En het beste van al… Door deze lakjes blijft je manicure lang goed! Ik heb ze getest zonder top en base coat en kon deze 5 dagen perfect dragen zonder enig chippen. Enkel de 5de dag ‘s avonds moest ik deze er wel afhalen omdat ik toen bijna de hele dag met mijn handen in het water heb gezetten. Maar dit was dus zonder top en base coat. Dus met base en top coat ben ik er vrij zeker van dat je zelfs jouw manicure een week (?) kan houden. Wat lang is! Dus essie heeft mij aangenaam verrast met deze geweldige lakjes! De kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is geweldig! Ja, deze lakjes ga ik nog vaak gebruiken, ik ben hier mega enthousiast over!

Prijs: de nagellakjes van de essie spring collectie zijn tijdelijk verkrijgbaar en kosten €12,49 per stuk.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

instagram

youtube

facebook

bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.