Beauty,  Review

Essie: rocky rose limited edition collection

Een collectie waarbij het direct liefde op het eerste gezicht was… was bij de tijdelijke essie collectie: rocky rose. Denk hierbij aan 6 prachtige kleuren met roze, rode, bruin & oranje tinten. Deze geweldige collectie is geïnspireerd op de kleuren van de prachtige woestijnlandschappen en de diepste ravijnen. Klinkt voor mij ook een beetje als een avontuurlijke collectie. En dat is deze zeker want de 6 kleuren dat verkrijgbaar zijn, zijn uniek, speel en avontuurlijk! Het zijn de perfecte (na)zomerse kleuren dat je ook tijdens de herfst kan dragen. Of natuurlijk gewoon het hele jaar door! Dus zin in een avontuurlijk, leuk of speels kleurtje op jouw nagels? Dan ben ik er zeker van dat je deze collectie geweldig zal vinden! Dus laten we eventjes een kijkje nemen naar de 6 kleuren…

Cliff hanger

Dit kleurtje doet me stiekem al verlangen naar de herfst! Want dit is een heel leuke nude/hazelnoot bruine tint. Deze kan je zeker nu al dragen, maar ik ben er zeker van dat deze kleur perfect tot zijn recht komt tijdens de herfst.

Rocky rose

Ik blijf dit een speciale kleur vinden, een warm terracotta kleur maar dan met een rode ondertoon.

No shade here

Dit vind ik persoonlijk een ‘vreemde’ kleur in deze collectie vol met roze, bruin, rood & oranje tinten. Maar daarom is deze niet minder mooi! Integendeel, ‘no shade here’ is gewoon een heerlijke zomerse felle roze kleur. Echt een toppertje voor deze zomer vind ik zelf!

Set in sandstone

Deze kleur heeft me aangenaam verrast! Het is een warme licht oranje tint dat een klein beetje weg heeft van koraal kleur. Normaal vind ik zo’n kleurtjes niet echt iets voor mij… Maar zoals ik zei heeft deze mij verrast, ik ben namelijk verliefd geworden op deze heerlijke zomerse kleur!

Yes I canyon

Dit is een hele leuke warme rode/oranje lak. Een beetje een ‘upgrate’ van de klassieke rode kleur, want deze staat ook heel stijlvol!

Into the a bliss

Save the best for last… Of toch voor mij, want ‘into the a bliss’ is mijn persoonlijke favoriet! Dit is een prachtige oude roze kleur met een koele ondertoon. Een heel leuk kleurtje dat je bij elke gelegenheid kan dragen gedurende heel het jaar!

Conclusie:

De namen van deze collectie zijn echt fantastisch, heel leuk gevonden! Net zoals de kleuren, het zijn alle 6 geweldige kleuren dat perfect bij deze collectie passen! Alhoewel ik nog steeds ‘no shade here’ een beetje vreemd vind in deze collectie vind ik het wel een top kleur! Maar natuurlijk het belangrijkste de kwaliteit van deze lakjes… Ik kan alvast zeggen dat ik daarover ook enthousiast ben! Alle kleuren dekken in 2 laagjes, drogen snel en zijn makkelijk om te gebruiken! Zonder top coat bleven de kleurtjes bij mij gemiddeld 2 tot 3 dagen zitten. Dit is niet erg lang, maar voor geen top coat gebruikt te hebben, vind ik dit best nog wel goed! Dus met een top coat zullen deze natuurlijk langer mooi blijven! Ik ben fan van de volledige rocky rose collectie! Maar als ik toch mijn favoriet moet uitkiezen… Dan is dit natuurlijk ‘into the a bliss’ en ‘set in sandstone’. Maar ook ‘yes I canyon’ en ‘no shade here’ vind ik geweldig. Aaah, toch moeilijker dan gedacht om een favoriet uit te kiezen, want essie heeft echt een unieke & leuke collectie hiervan gemaakt!

De essie rocky rose collectie is tijdelijk verkrijgbaar en je vind deze geweldige lakjes oa. online, bij di,… Deze kost €12,49 per stuk.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.