Beauty

Essence: trend edition “couldn’t care more!”

De ultiem verzorgde droomwenkbrauwen voor elke beautylover? Yes – met de essence Trend Edition couldn’t care more! die alles biedt wat je nodig hebt voor natuurlijke, mooie wow brows! Een goede voorbereiding is super belangrijk – de verzorgende wenkbrauwscrub verwijdert dode huidcellen. Shapen? Check! Met de eyebrow tweezer en het couldn’t care more! shape & shave trio is het nu makkelijk om onwillige haartjes te verwijderen. De after shape brow roller cooling & calming verkoelt en verzacht de huid na het plukken. Een extra portie verzorging? Graag! Omdat niet alleen je huid, maar ook je wenkbrauwen ervan houden om vertroeteld te worden. Het wenkbrauw serum zorgt voor dikke, voller ogende wenkbrauwen, de verzorgende fixing gel houdt ze in vorm en voedt ze tegelijkertijd met aloë vera extract, en het overnight brow mask herstelt de wenkbrauwen gedurende de nacht. Prachtige, dikke droomwenkbrauwen – we komen eraan!

Deze trend edition is opgedeeld in 3 verschillende delen: prep, shape & care.

Prep:

Couldn’t care more! caring eyebrow scrub – € 2,39

Een goede voorbereiding is essentieel voor een brow-mazinglook. Met zijn milde, exfoliërendewerking, verwijdert de verzorgende wenkbrauwscrub dode huidcellen van het gebied rondom de wenkbrauwen. Bovendien helpt de scrub om ingegroeide haartjes te verminderen. De prettige, crèmigetextuur is verrijkt met castor-& zonnebloemolie en hydrateert zowel de huid als de haartjes. Het resultaat: de huid ziet er glad en verzorgd uit zodat de wenkbrauwen er op hun mooist uitspringen.

Shape:

Eyebrow tweezer – €1,99

Koppige wenkbrauwen hebben geen schijn van kans! Dankzij de platte punt kan de EYEBROW TWEEZER elk individueel haartje pakken en deze met precisie verwijderen. Wenkbrauwfoutjes behoren hiermee tot het verleden. Zeg maar dag tegen teveel plukken en hallo tegen natuurlijke wenkbrauwen met karakter!

Couldn’t care more! shape & shave trio – €2,99

Met het couldn’t care more! shape & shave triozijn perfect gevormde wenkbrauwen binnen handbereik. Deze slimme 3-in-1 tool dient als wenkbrauwkam, borsteltje en scheermesje tegelijk. Het kammetje separeert dunne wenkbrauwhaartjes voor het scheren, de scheermesjes zijn extra klein om bijzonder precies te kunnen shapenen worden beschermd door het kwastje dat kan worden gebruikt om de losse haartjes moeiteloos te verwijderen. Beautyloverskunnen het trio in hun handtas stoppen om alles wat ze nodig hebben voor gestyleerde wow-browsonderwegbij de hand te hebben.

After shape brow roller cooling & calming – €2,89

Na het verwijderenkomt de verzorging –de hydraterende brow roller verzacht de gestreste huid en helpt haar herstellen. Wacht een paar minuten na het plukken of scheren van de wenkbrauwen, breng dan aan op de droge en schone huid. Dankzij de metalen rollerball applictor voelt het aanbrengen van het hydraterende en kalmerende complex met hyaluronzuur, panthenol, aloë vera en maar zondersiliconen heerlijk koel aan op de wenkbrauw. De transparante gel wordt snel door de huid opgenomen,dus je hoeft het niet af te spoelen. Wij zorgen wel voor je, lieve wenkbrauw!

Care:

Couldn’t care more! caring eyebrow fixing gel – €2,39

Nu de wenkbrauwen zijn verzorgd en in model gebracht, hoe zorgen we ervoor dat ze hun vorm behouden? Antwoord: met de couldn’t care more! caring eyebrow fixing gel. De spoolieapplicator garandeert een supermakkelijke applicatie, maar dat is nog niet alles! De transparante gel fixeert niet alleen de wenkbrauwen, maar hydrateert ze ook dankzij aloë vera en panthenol.

Couldn’t care more! brow serum – €2,99

Zijn je wenkbrauwen niet dik genoeg om te stylen? Geen probleem, want doorregelmatig het couldn’t care more! wenkbrauwserum te gebruiken, zullen wenkbrauwen snel dikker en voller ogen. Het transparante serum bevat het actieve ingrediëntencomplex WIDELASH™ (gebruikt met toestemming van Sederma) en voedt de wenkbrauwen met panthenol, cafeïne en hyaluronzuur. Het fijne borsteltje maakt het makkelijk om het serum heel precies aan te brengen.

Overnight brow mask – €2,99

Onze wenkbrauwen hebben veel te verduren tijdens het stylen en verdienen daarom wel een extra portie verzorging en herstel. Breng heel eenvoudig‘s avondshet overnight brow masker met aloe vera, panthenol en castorolie aan en kijk uit naar prachtige, herstelde wenkbrauwen. Het masker hydrateert en verzorgt de fijne wenkbrauwhaartjes –voor prachtige wenkbrauwen de volgende morgen!

Deze Trend Edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat van eind september tot eind oktober 2021.

Oeeh, ik ben echt super enthousiast over deze nieuwe limited edition! Wenkbrauwen vind ik zelf zo belangrijk want het bepaald direct een heel groot deel van hoe je gezicht er uitziet. Ik kan haast niet wachten tot ik deze collectie kan gaan bekijken in de winkel zelf. Ik heb al een kleine wishlist met de producten waar ik het meest benieuwd naar ben namelijk: shape & shave trio, fixing gel & brow serum en eventueel het brow mask wil ik ook wel eens goed bekijken. Can’t wait! En wat vind jij van deze trend edition?


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.