Beauty

Essence: Trend Edition “Coffee to Glow”

But first, coffee: hoe zou de start van de dag eruit zien zonder ons geliefde wake- up drankje? Alleen al de gedachte aan de geur van versgemalen koffie prikkelt de zintuigen en de prachtige barista creaties zien eruit als ware kunstwerken. Of je nu Team Karamel Macchiato, Mokka of Espresso bent – de essence Trend Edition Coffee to Glow laat het hart van zowel koffie- en beautyliefhebbers sneller kloppen en geeft jouw make-up routine de ultieme kick. #powerofcoffee

Milde behandelingen met cafeïne en koffieboondeeltjes geven de huid de boost die het nodig heeft en zorgen voor een stralende teint. Glanzende gouden, warme kleuren, het krachtige aroma van koffie en andere effectieve ingrediënten zoals vitamine E en kokosolie maken de producten in deze Trend Edition tot een wake-up make-up wonder voor een subtiele glow.

Highlighter beans – €3,89

Zelfs de intense geur van jouw favoriete espresso kan deze gouden glow niet overtreffen. De highlighter bonen in de vorm van een coole koffieboon metdrie warme goudtinten creëeren een unieke glans. Gebruik een losjes gebonden kwastom een kleine hoeveelheid van het product uit het potje te nemen en zet voorzichtig aan op de hoogste punten van de jukbeenderen, onder de wenkbrouwen en op de cupidoboog van de lippen.

Coffee lip scrub – €1,99

Voor een kleine dosis koffiesmaak voor onderweg: de koffie lip scrubmet echte koffieboondeeltjes exfolieert zachtjes de lippen, maakt ze glad en voedt ze met rijke oliën. De ultieme finish wordt geleverd door de krachtige koffiegeur van de lipbehandeling –een boost voor alle zintuigen

Body & mind wake up mist – €2,99

De Body & Mind Wake Up Mistis een absolute must-have voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de geur van koffie. De rustgevende en zachte geur van een heerlijke Karamel Macchiato blijft aangenaam liggen op de huid. Hetcafeïneingrediënt geeft je een uniekenkrachtig gevoel –al bij één keer sprayen.

Healthy glow face scrub – €3,59

De healthy glowgezichtscrubmet echte koffie gaat een essential worden voor de skincare routine. De poeder met echte koffieboondeeltjes versmelt moeiteloos met water tot een zachte gezichtscrub die de huid voedt en een gezonde glow geeft. De krachtigekoffiegeur maakt de boost van frisheid voor je huid en ziel compleet

Scented highlighter brush – €3,39

De nieuwe geurende highlighter kwasttilt jouw make-up resultaat tot een hoger niveau en is de ideale partner in crime voor de highlighter bonen. Het elegante design doet niet alleen denken aan een Karamel Macchiato, de highlighter kwastruikt ook naar de heerlijke koffiecreatie. De superzachte borstelharen zijn mildvoor de huid en ook nog eens vegan

Under-eye energy treatment – €3,39

De cafeïneboost voor de ogen! Deunder-eye energy treatmentmaakt vermoeide ogen in een mum van tijd wakker. De verfrissende textuur met cafeïne en vitamine E helpt wallen rond de ogen te verminderen en egaliseert zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes. Perfect voor een snelle energiekick in de ochtend en voor onderweg!

Eyeshadow palette- €6,99

Het oogschaduw paletmet acht koffie-geïnspireerde tinten met bruin en goud laat de ogen stralen en creëert een expressieve ooglook met een warme finish. De mix van matte en metallic swirl-en glans texturen zorgt gegarandeerd voor prachtige oogmake-up, net zo kunstzinnig als barista creaties.

De Trend Edition Coffee to Glow is verkrijgbaar van begin november tot half december 2021 bij Kruidvat.

Ik vind dit best een mooie en veelbelovende trend edition van essence. Enkel ben ik persoonlijk niet echt een koffie liefhebber waardoor deze collectie mij minder aanspreekt. Want ik ben ook geen grote fan van de geur… Maar ik wil deze collectie zeker eens gaan bekijken zodra deze in de winkels ligt, want misschien valt de geur beter mee dan ik denk. En vooral naar het under eye treatment ben ik zeer benieuwd! Maar wie weet ben jij misschien wel een koffie liefhebber en dan denk ik dat deze collectie wel iets voor jouw kan zijn.


Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor.