Beauty,  Review

Essence meest gehypte mascara lash princess

De lash princess mascara van essence had ik al een aantal keren eerder gekocht. Maar toen ik een nieuwe verpakking wou kopen was deze altijd uitverkocht. Ik ben zeker in 4 verschillende kruidvat winkels geweest en meerdere keren maar ik had telkens pech, lash princess was uitverkocht…. Maar ik ben er achter gekomen waarom deze mascara zo plots altijd was uitverkocht. Deze mascara is zeer hard gehypte omdat een blogger een foto online poste waar ze aan de ene kant deze mascara gebruikt had en de andere kant zoals haar wimpers normaal waren. Heel het internet werd zot omdat deze mascara ook niet veel geld kost. Voila, daarom was deze mascara altijd uitverkocht omwille van de plotse hype dat heel het (beauty) internet overmeesterde. Maar een tijdje terug had ik geluk en kon ik de laatste lash princess mascara die in het schap lag bemachtigen. Ben je benieuwd waarom ik deze blijf kopen en of de hype nu echt op werkelijkheid is gebaseerd?

Verpakking:

Ik heb deze mascara de eerste keer gekocht in 2016, dus deze ligt tot al aardig lang in het schap van essence. Haha, ik weet zelfs nog perfect waarom ik voor deze ging… Ik probeer altijd graag nieuwe (budget) mascara uit en essence heeft zeer veel keuze. Zoveel dat ik aan het twijfelen was… Maar ik ging voor de lash princess mascara voor 2 redens… Eén ik vond de naam leuk en twee voor de verpakking. Dusja verpakking en een leuke naam doen heel wat! Maar het is een leuke mascara qua vormgeving door de vrolijke mintgroene details.

Borsteltje:

Het is een zeer lang maar smal borsteltje. Ik vind het voor mij zelf perfect omdat de haren ook niet al te dicht op elkaar staan.

Resultaat:

Van deze mascara gebruik ik meestal 1 tot 2 laagjes om tot onderstaand resultaat te komen. Links zijn mijn wimpers normaal en rechts is na een 2 tal laagjes….

Conclusie?

Zoals je ziet geeft deze mascara mijn wimpers een echte boost in lengte en volume! Mijn wimpers zien er heerlijk zwart en  volumineus uit! Met deze mascara verander ik mijn look direct en zijn mijn ogen de blikvangers geworden. Ik vind lash princess echt een budget toppertje! Voor mij heeft deze maar één nadeel… En dat is dat ik toch wel merk dat deze wat zwart afgeeft. Hierdoor heb ik vaak subtiele zwarte vlekjes onderaan mijn oog. Maar ik heb het er zeker toch voorover want 1 het is een budget mascara en 2 zie hoe prachtige mijn wimpers er uitzien! Yay! Ik ben zeker en vast fan van lash princess dus ik snap de plotse hype helemaal!

Essence lash princess kost €3,39 voor 15ml.

Lots of love xxx

Je kan me volgen op:

– instagram

– youtube

– facebook

– bloglovin

Disclaimer: de blogster achter missprettiness.com heeft dyslexie. Ik doe mijn best om spellingsfouten te voorkomen. Als je er toch opmerkt alvast sorry hiervoor!